Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenyek vagytok, ha a pasitok nélkületek megy egyedül ilyen helyre csak úgy? Gyanús lehet a pasim?
Alapból féltékeny és gyanakvó típus vagyok a párommal szemben.
Tény, hogy egyszer sem hazudott és sosem vezetett meg...és engem is zavar hogy ilyen vagyok...de nem tudok ellene tenni.
Mert ha elkap az agyalás akkor nem tudok leállni és az én verziómat gondolom reálisnak.
Most pl. felhívott hogy elment a Media Markt-ba (én dolgozom) EGYEDÜL.
Felhívott, hogy szükségem van-e valamiféle műszaki dologra otthonra, mert meg tudja venni ha kell.
Mondta hogy azért ment el egyedül,mert tudja hogy engem amugy sem köt le a műszaki dolog (EZ IGAZ)
De azért eléggé messze van ez az üzlet a házunktól...hihetetlen hogy egyedül megy ilyen messzebb távra.
Tudom, kedves hogy megkérdezi, de azonnal az jutott eszembe,hogy mint ahogyan engem is elvisz vásárolni vagy mint ahogy kettesben elmegyünk ide-oda ...így mi van ha van vele egy csaj és mégsem egyedül ment...
És arra gondolok,hogy ha engem mint barátnőjét elviszi shoppingolni, akkor tuti nem fog egyedül menni máskor sem....
Igaz Ő férfi ltére szeret nézelődni meg plázázni is.. a műszaki cuccokért pedig rajong.
De az hogy nem vagyok otthon és ilyenkor megy "EGYEDÜL"...nem tudom hiába szeret vásárolni...hihetetlen hogy nincs vele nő. és nem csal meg.
Lehet van valakije és azonnal fuvarozza a csaj s*ggét...mihejt kiteszem a lábamat.
Nagyon kattogok ezen. És totálisan tönkretette a kedvemet.
Annyira elkapott megint a gyanakvás és a féltékenység.
Utálom az ilyenkor rám törő kétes-"mi van ha" bizonytalanság érzést.
Olyan megalázó.
Lehet hogy mialatt én dolgozom és Ő felhív ...mégis más csajjal érezgeti jól magát...aki ott áll mellette vagy bújik hozzá akkor is ha VELEM BESZÉL.
Ugyye ez egy kamukérdés?
Sok csoporttársam ,lá yok féltékenyek. De nem hiszem,hogy ennyire. Alapból egy emmbernek legyen magánélete,attól függetlenül,hogy párlapcsolatban van. L eeg alábn a saját kis ügyeit miért ne intézhetné egyedül egy kapcsolatbamm lévő pasi,nő? Vagy ha orvoshoz megy,akkor is azt gondolod,hogy megcsal? Vaggy te mész mo djuk ngyógyászhoz, oda is együtt mentek? Dolgozni is együtt szoktatok?
Régebben,a kapcsolatom elején én ks féltékemykedtem,ha a barátom elment szórakozni vaggs egy haverjához iszogatni. Most 3év után rá kellett jönnöm,hogy oly felesleges volt a sok féltékénykedés,aamit nem is mutatttam ki,hanem magamban örlődtek. Nekem is szükségem van pl arra,hogy elmenjek egyedül vásárolgatni,barátnőzni és taalán egy picitbuéizgatni. A nyár végén eleve elmegyek egy kiss kiruccanásra,kirándulásra kappaszkodj meg,NÉLKÜLE. Kellenek a külön élmények is.
Ettől még jól.működik a kapcsolatunk. Teljees mrtékben megbízunk egymásban. Haa ez nem így lenne,akkor nem is szabadna együtt maradni azzal az emberrel,akiben nem bízunk meg.
Remméleem jól értelmeztem a ksérédst,és az van benne,hoy ellment nélküled a. Média márktba nélküled,ls biztos m eeg cssal?
Nevetsé te s és hisztérikus vagy,bocsika,ha ezt most én közlöm veleed először.
Nézz maggadba, valammivel nem vaggy elégedett és ezért féltékenykedsz. Általábam az önbizaalomhiányos emebrek a féltékenyek.
Ezt saját magamon tapasztaltam
Van egy olyan sejtesem hogy a kerdezo ugyanaz a csaj akinek a pasija valami idosebb kolleganojet szokta furikazni es mar emiatt is majdnem megolte a feltekenyseg...
Amugy en ezen a mondaton sirok: hihetetlen hogy egyedul megy ilyen messzebb tavra. Lolz, ha akarna Timbuktuba is mehetne, ahhoz se kellene a te engedelyed.
Azzal mit erek el ha felhivom???
Siman csendre inti maga mellett a csajt es beszel velem telefono. Ha ugy van...
Mi van akkor, ha tényleg egyedül volt? Én teljesen megértem őt.
Amúgy meg keress magadnak hobbit, vagy foglald el valami mással magad, nem kell ennyire aggódnod.
Felhivtam.
Kerdeztem hazaert.e mar.
Mondta hogy neeem. Elujsagolta hogy ott van es ezt meg ezt talalt es ezt meg ezt akarja venni mert azt regita akarja stb...
15: ez igaz, viszont kellene lenne egy kis érzéked ahhoz, hogy mikor hazudik a párod és mikor mond igazat, "olvasnod kellene jobban a sorok között", főleg hogy nagyjából már ismered.
Az egyik legjobb bevált módszer az, ha megegyeztek, hogy hány órára lesz otthon még mielőtt elindul és meg kell vele beszélni, hogy te addigra pl. kész vagy a finom vacsorával, lehet valami kis szexiset is felveszel addigra, valahogy nőiesen és ösztönösen motiválnod kell arra, hogy időben érjen haza. Időpont után 10-15 perccel már hívhatod, hogy még mindig nagyon várod.
Nőként mondom, hogy gondolj bele, a leggyorsabb numera is min. 30 perc, olyan nő pedig nem nagyon van, aki fél órára bevállalja, hogy itt-ott szexel egy férfival, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!