Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor feltekenyek vagytok?
A pasimtol szuletesbapomra kaptam egy ajandekutalvanyt.
Azonban most felhivtam a ceget ahol vasarolta es teklamaltam mert voltak gondok az utalvannyal es emellett eleg draga volt.
Kedves volt a no akivel beszeltem es kerte a pasim nevet (mert ugye ezzel a nevvelblett vasarolva a kupon es igy tudott utananezni) es mondta hogy igen nagyon ismeris neki a nev...fuuu imseros a neve... Es nevetve mobdta hogy emlekszik a paromra igaz az arca nincs elotte fejben..de emlekszik ra es meg meg is lepodott mert ilyen utalvanyt inkabb ferfiaknak vesznek. De a parom nekem vette es orultem neki.
Kicsit elkapott a gyanakvas... Honnan emlekszik egy napi 100emberrel talalkozo recepcios no az en pasimra aki 5hobapja volt bent nala osszesen 1 alkalommal???
Vagy ez amolyan "persze tudom ki vagy pedig nem" fajta udvariassag???
Vagy miert emlekszik ra??
A pasim csapta nekibabszelet vagy ki?? :D
Meg mit vihog a csajbhohy emlekszik ra...meg fujjj de ismeros neki a neve meg ilyenek??
Egy full hetkoznapi neve van a pasimnak ilyen Szabo.Kovacs.Horvath fele tomeg nev. Semmi xtra amiert meg kellene jegyeznie.
Az igaz h kedves a parom...de kikezdett vna a novel akkor azvegy alkalomkor amikor bement a kozponti irodaba megvenni az ajandekomat.vagy mivan ? :D
Nem sok pasi ad 70 ezer huf erteku kupont ajandekba. Ennyi. Keves az esely masra itt szerintem.
N
Nagyon eltúloztad te ezt a féltékenységet.
Én szoktam javítani egyetemen dolgozatokat, van hogy 300-at is. És amikor jönnek be megtekintésre, akkor egy csomószor van hogy bemondás alapján ismerős egy név. Aztán előveszem a dolgozatot, és eszembe jut hogy "ó, tényleg, ő volt az aki azt a hülye hibát vétette". Ettől még nem jön be a hallgató, meg nem kavarunk, csak eszembe jut. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!