Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Féltékenyek vagytok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenyek vagytok, ha a pasitok nélkületek megy egyedül ilyen helyre csak úgy? Gyanús lehet a pasim?

Figyelt kérdés

Alapból féltékeny és gyanakvó típus vagyok a párommal szemben.

Tény, hogy egyszer sem hazudott és sosem vezetett meg...és engem is zavar hogy ilyen vagyok...de nem tudok ellene tenni.

Mert ha elkap az agyalás akkor nem tudok leállni és az én verziómat gondolom reálisnak.

Most pl. felhívott hogy elment a Media Markt-ba (én dolgozom) EGYEDÜL.

Felhívott, hogy szükségem van-e valamiféle műszaki dologra otthonra, mert meg tudja venni ha kell.

Mondta hogy azért ment el egyedül,mert tudja hogy engem amugy sem köt le a műszaki dolog (EZ IGAZ)

De azért eléggé messze van ez az üzlet a házunktól...hihetetlen hogy egyedül megy ilyen messzebb távra.

Tudom, kedves hogy megkérdezi, de azonnal az jutott eszembe,hogy mint ahogyan engem is elvisz vásárolni vagy mint ahogy kettesben elmegyünk ide-oda ...így mi van ha van vele egy csaj és mégsem egyedül ment...

És arra gondolok,hogy ha engem mint barátnőjét elviszi shoppingolni, akkor tuti nem fog egyedül menni máskor sem....

Igaz Ő férfi ltére szeret nézelődni meg plázázni is.. a műszaki cuccokért pedig rajong.

De az hogy nem vagyok otthon és ilyenkor megy "EGYEDÜL"...nem tudom hiába szeret vásárolni...hihetetlen hogy nincs vele nő. és nem csal meg.

Lehet van valakije és azonnal fuvarozza a csaj s*ggét...mihejt kiteszem a lábamat.

Nagyon kattogok ezen. És totálisan tönkretette a kedvemet.

Annyira elkapott megint a gyanakvás és a féltékenység.

Utálom az ilyenkor rám törő kétes-"mi van ha" bizonytalanság érzést.

Olyan megalázó.

Lehet hogy mialatt én dolgozom és Ő felhív ...mégis más csajjal érezgeti jól magát...aki ott áll mellette vagy bújik hozzá akkor is ha VELEM BESZÉL.

2016. júl. 5. 18:03
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
94%

Olyan sötét vagy, mint a vakablak. Remélem otthagy a p!csába és talál egy normális nőt, aki tiszteli, megbecsüli, nem telepszik rá.

A Media Markt-ba is vannak jó nők, hátha elcsíp egyet. ;) 25n

2016. júl. 5. 18:35
 22/46 anonim ***** válasza:
83%

Igen. Es? Megnyugodott a kis lelked?

En megertelek hidd el, de kivulrol latni hogy en is miket csinaltam, nagyon ijeszto es szanalmas is.

Hidd el hogy emiatt fog csak igazan megcsalni. Egy ferfi nemcsak akkor lep felre ha nincs szex de ha nincs erzelmi biztonsaga.

23/46 anonim ***** válasza:
100%

Ne már, amiatt vagy féltékeny, mert azt mondta, egyedül elmegy a Media Marktba? Ez olyan gyanús? Nem hinném. Miért ne mehetne el egyedül?

Ne kattogj ezen, mert szerintem hülyeség, csak magadnak ártasz és a kapcsolatodnak, ha ennyire féltékeny vagy.

Számtalan ember, és köztük én is szoktam EGYEDÜL különféle boltokba járni.

Nem, nem azért, mert meg akarom csalni, hanem kell a boltból valami vagy nézelődni akarok. ;)

Nyugodj meg, túlgondoltál mindent. :)

24/46 anonim ***** válasza:
100%

Olyan sötét vagy, mint a vakablak. Remélem otthagy a p!csába és talál egy normális nőt, aki tiszteli, megbecsüli, nem telepszik rá.

A Media Markt-ba is vannak jó nők, hátha elcsíp egyet. ;) 25n

25/46 anonim ***** válasza:
100%

Mar a 101 edik kerdesedet irod ki,te mar beteg vagy!!!

Eleinte rendesen valaszolgattam en is,de hiaba...

A baj nem kicsi...az agyadban.

Nem mentel el a pszichologushoz??

Az idosebb kolleganore mar nem vagy feltekeny??O:-)

Kicsit uncsi,hogy szinte mindegyik megcsalasos,feltekenykedos kerdest te irod ki,hetente egyet...

Sajnallak,de a parodat megjobban..

2016. júl. 5. 18:37
 26/46 anonim ***** válasza:
0%
Azoknak, akik lehordják a kérdezőt: szerintem csak egyszerűen a kommunikációval van a gond és az ebből adódó félreértésekből. Írtam korábban, hogy kellene annyira ismerje a párját, hogy nagyjából mikor mond igazat, illetve ugyanígy a hazaérkezés motivációiról is, pozitív élményekről, stb.
2016. júl. 5. 18:43
 27/46 BlackSword ***** válasza:
100%
Kérjek időpontot a pszichológushoz neked??? Ez nagyon beteges... Kezeltesd magad, mert rá fog menni a kapcsolatod... Meg az ép elméd...
2016. júl. 5. 18:46
 28/46 A kérdező kommentje:

Nem kell pszichologus. Koszi.

Mult honapban 5kezelesen voltam...penzkidobas az egesz.

Par napig jo egy.egy kezeles utan...utana megint visszater a baj.

2016. júl. 5. 18:49
 29/46 anonim ***** válasza:
100%

Neked van életed a pasidon kívül? Nem a munkára gondolok, hanem mondjuk barátnők?

Elmegy a barátod egy olyan boltba, ami téged nem érdekel, de őt igen. Következtetés: megcsal. Gratulálok. Szerintem kellett volna még pár kezelés, mert messze nem normális, amit művelsz és magadat plusz a párodat fogod kiidegelni ezzel.

2016. júl. 5. 18:52
 30/46 anonim ***** válasza:
100%

"Nincsen semmi ilyen gyanus jel.

De hallittam olyat hogy lehet masik teloja...vagy letilthatja a hivoszamot ami a szeretoje es akkor nem tudja elerni ha a pasi otthon van es nem bukik le..."

Kérdező, te beteg vagy... de szerintem ezt te is tudod. Azt mondod, nem vált be 5 kezelés a pszichológusnál. Ez nem ilyen egyszerű, csak hosszú távon használ az agykurkász, pár alkalom persze, hogy nem segít. Ha normális, rendes szakembert találsz, és rendszeresen jársz, akkor kell egy fél év. Figyi, ne sajnáld a gyógyulásodra a pénzt, és nagyon örülj, hogy a pasid ezek ellenére kitart melletted.

2016. júl. 5. 19:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!