Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem tudom mit csináljak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak, hogy elhiggye? Megcsalás.

Figyelt kérdés

Szóval. Barátaimmal voltam, az egyik srác mellettem ült, megöleltük egymást és volt puszi is. Párom egyik ismerőse meglátta ezt és szólt neki, hogy "bizalmas viszonyban" látott. Mondtam, hogy semmi nem volt, csak puszi és ölelés. Másnap viszont a párom nekem esett, hogy le is feküdtem ezzel a sráccal. Mondtam neki, hogy nem, mutattam a telefont, hogy mikor hívtam taxit, mg mondtam, hogy végig ott ültem az asztalnál, nem mentem onnan sehova, csak haza, akár a barátaimat is megkérdezheti. Nem hisz így sem, meg azt mondta, hogy a barátaimnak sem hinne, hiszen ők tuti mellettem állnak.

Szóval sehogy nem tudom bizonyítani, hogy semmi nem történt.

Van gyerekünk. Azt mondta, külön nem akar miattuk költözni, de hozzám többet nem nyúl. Majd elintézi a "dolgot" mással.

Nem tudom, mit tegyek... egyszerűen hiába mondom, hogy nem történt semmi.

2016. máj. 31. 11:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
38%
Pont ezért hiányzik az osszecsiszolodás a kompromisszum és a tekintet ha tudom hogy a párom féltékeny tipus és szeretem nem adok okot hogy féltékenykedjen. Nem hagyom hogy más oéelgessen puszilgasson. Ha tudom hogy zavarja. Ércsd nem eresztek el egy galambot a takaro alatt ha tudom hogy zavarja a szaga. Ha nem olelgetnek és puszilgatnak a barátaim pláne olyan akiben a párom se bizik nem dol ossze a világ nem lessz kuhatása de ha teszi annak ellenére hogy a páromnak nem tetszik megengedem bizony lessz nincs tekintet (már nem tínik)
2016. máj. 31. 14:14
 22/24 anonim ***** válasza:
61%

Sose értettem, hogy mi abban a kompromisszum, hogy az egyik fél csiszolódik a másikhoz. Ugyanilyen alapon az is elvárható lenne, hogy ha én meg "ölelgetős" típus vagyok, akkor a párom fogadja el.

Mindenesetre én azzal oldottam meg a kérdést, hogy nem jönnék össze féltékeny pasival, és így nincs konfliktus sem. Más dolgokban csiszolódunk, de kölcsönösen, nem csak egyikünk várja el a másiktól, hogy alkalmazkodjon az ő igényeihez.

2016. máj. 31. 14:47
 23/24 anonim ***** válasza:
12%
A válaszadók többsége köszöntés és búcsúzás közbeni ölelgetésről,puszilgatásról beszél ami teljesen rendben van.De itt iszogatás közben, spontán vagy nem tudom miért történt.Ráadásul nem egy bizalmas barátról van szó ahogy a többi válaszadó írta saját példájában hanem csak egy "srácról".Csak úgy nem ölelgetünk meg puszilgatunk másokat.De ettől függetlenül ebből arra következtetni hogy lefeküdtek egymással totál paranoia.Legfeljebb magából indul ki.
2016. máj. 31. 15:00
 24/24 anonim ***** válasza:
Velem egyszer szakítottak többek között egy ilyen téveszme miatt. A srác máig azt hiszi, hogy az együtt töltött majdnem 3 év alatt én megcsaltam. Pedig nem. Viszont egy jó nagy fsz, hogy lerobancozott vmiért, amit sosem követtem el.
2016. jún. 3. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!