Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak, hogy elhiggye? Megcsalás.
Szóval. Barátaimmal voltam, az egyik srác mellettem ült, megöleltük egymást és volt puszi is. Párom egyik ismerőse meglátta ezt és szólt neki, hogy "bizalmas viszonyban" látott. Mondtam, hogy semmi nem volt, csak puszi és ölelés. Másnap viszont a párom nekem esett, hogy le is feküdtem ezzel a sráccal. Mondtam neki, hogy nem, mutattam a telefont, hogy mikor hívtam taxit, mg mondtam, hogy végig ott ültem az asztalnál, nem mentem onnan sehova, csak haza, akár a barátaimat is megkérdezheti. Nem hisz így sem, meg azt mondta, hogy a barátaimnak sem hinne, hiszen ők tuti mellettem állnak.
Szóval sehogy nem tudom bizonyítani, hogy semmi nem történt.
Van gyerekünk. Azt mondta, külön nem akar miattuk költözni, de hozzám többet nem nyúl. Majd elintézi a "dolgot" mással.
Nem tudom, mit tegyek... egyszerűen hiába mondom, hogy nem történt semmi.
Sose értettem, hogy mi abban a kompromisszum, hogy az egyik fél csiszolódik a másikhoz. Ugyanilyen alapon az is elvárható lenne, hogy ha én meg "ölelgetős" típus vagyok, akkor a párom fogadja el.
Mindenesetre én azzal oldottam meg a kérdést, hogy nem jönnék össze féltékeny pasival, és így nincs konfliktus sem. Más dolgokban csiszolódunk, de kölcsönösen, nem csak egyikünk várja el a másiktól, hogy alkalmazkodjon az ő igényeihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!