Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem tudom mit csináljak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak, hogy elhiggye? Megcsalás.

Figyelt kérdés

Szóval. Barátaimmal voltam, az egyik srác mellettem ült, megöleltük egymást és volt puszi is. Párom egyik ismerőse meglátta ezt és szólt neki, hogy "bizalmas viszonyban" látott. Mondtam, hogy semmi nem volt, csak puszi és ölelés. Másnap viszont a párom nekem esett, hogy le is feküdtem ezzel a sráccal. Mondtam neki, hogy nem, mutattam a telefont, hogy mikor hívtam taxit, mg mondtam, hogy végig ott ültem az asztalnál, nem mentem onnan sehova, csak haza, akár a barátaimat is megkérdezheti. Nem hisz így sem, meg azt mondta, hogy a barátaimnak sem hinne, hiszen ők tuti mellettem állnak.

Szóval sehogy nem tudom bizonyítani, hogy semmi nem történt.

Van gyerekünk. Azt mondta, külön nem akar miattuk költözni, de hozzám többet nem nyúl. Majd elintézi a "dolgot" mással.

Nem tudom, mit tegyek... egyszerűen hiába mondom, hogy nem történt semmi.

2016. máj. 31. 11:51
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
85%

Feltenném a kérdést, hogy akarnék-e olyan pasival lenni, aki a saját paranoid képzelgéseinek jobban hisz, mint nekem.

Én egészen biztosan menekülnék egy ilyen kapcsolatból, bár előttem van rossz példa. Családomban van ilyen ember, elmegyógyintézetben is volt a féltékenységi téveszméi miatt, amik csak tovább romlottak és nagyon csúnya vége lett a házasságnak (a másik fél halálával végződött).

Szóval én egészen biztosan menekülőre fognám, nem érdekelne, hogy ő mit gondol.

2016. máj. 31. 11:56
 2/24 anonim ***** válasza:
61%
Bizalom nulla... Semmit nem tudsz ebben az esetben tenni
2016. máj. 31. 11:56
 3/24 anonim ***** válasza:
Nos, ez egy barom. Én is hasonló helyzetben vagyok, bár nekünk nincs gyerekünk és konkrétan elő se fordulhatna hogy én csak úgy puszit adjak egy ismerős fiúnak... De teljesen megértelek. Ugyanis mindig megfigyeltet, vagy csak szimpla jószándékból vmi ismerőse jelenti hogy engem hol látott és kivel. Rengeteg haverja van, és mindenhol ott vannak, mindent látnak. Tudom milyen szar magyarázni az igazat, hogy te ekkor és ekkor telefonáltál, írtál smst, itt és itt voltál, még tanuid is vannak, de hát egy kedves haver mást jelentett neki és így a te szavad már sz&rt se ér. Ha nem hisz neked próbálhatod kiengesztelni, de kb az ilyen ember csak az alkalomra vár h mikor köthet beléd. Beszéljétek meg ha lehiggadt vagy hagyd a francba... És sajnálom a gyereketeket, de ha ő egyből azzal vág vissza hogy majd mással megoldja a szexet, mert undorodik tőled, akkor gondolj már bele, hogy mêgis hogy jutott pont ez egyből eszébe? Mikyen a bizalom köztetek, milyen a nemi életetek, milyen a kapcsolatotok? (Ne írd le, csak gondold végig fejben.) biztos h minden rendben van? Mert az első reakciója ez, hogy "visszacsal".. Tényleg, mégis kivel drága, mondja már meg a nevét, mert még az is lehet hogy ő többet tudna mesélni a megcsalásról mint te.
2016. máj. 31. 12:08
 4/24 anonim ***** válasza:
94%
Lehet, hogy túlkombinálom, de nekem ez a "hozzám többet nem nyúl, majd elintézi a dolgot mással" olyan szagú, mintha még örülne is ennek a szitunak, mert így - saját maga által - feljogosítva érzi magát arra, hogy mással keféljen... és ha még azt is hozzávesszük, hogy konkrét "bizonyítékaid" vannak arra, hogy nem csaltad meg, amiket ő látványosan lesz..r... tényleg olyan, mintha csak erre menne ki a "játék".
2016. máj. 31. 12:12
 5/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire van így jövője a kapcsolatotoknak. Sajnos a gyerek elég indok, tudom, pasiként hasonló cipőben járok. Nekünk 2 pici lányunk van, de a feleségem állandóan féltékenykedik. Mindenkire. Szó szerint. És ez eléggé meg tudja mérgezni a kapcsolatot. 36F
2016. máj. 31. 12:17
 6/24 anonim ***** válasza:
Egy kérdés: milyen rendszerességgel fogyaszt a férjed alkoholt? (Nem irreleváns a kérdésed szempontjából...)
2016. máj. 31. 12:17
 7/24 anonim ***** válasza:
73%

No no kigyot békat kiabálo csajok 😃

Nézzuk forditottan a dolgot a párotok elmegy szorakozni a barátaival soroznek majd a párotokat elkezdi olelgetni valami no és puszilgatni láthatoan jol elvannak. Egy barátnod ezt meglátja. Ebbe az esetbe a pletyka másnap biztos néked is el fogja mondani és nem azért mert rá állitottad a pasidra (ugye) ha a pasid ezekután hazamegy tuti ott is lenne valami

2016. máj. 31. 12:59
 8/24 anonim ***** válasza:

Semmit nem tehetsz,o ezt AKARJA hinni.Ha tovabb bizonygatod,meg gyanusabb leszel.Vagy ennyire kevesre becsuli magat vagy urugyet akart h szakithasson.

Engem egyszer ugy dobtak ki h a srac nem keresett,nem vette fel a telot napokig (elozmenye semmi),szombat du irtam neki h 20ig varok ha nem jelentkezik,en elmegyek a barataimmal bulizni nem ulok otthon a telefon mellett.Elmentunk tancolni egesz este a fal mellett egyedul tancoltam,aztan odajott egy srac aki regebben udvarolt,puszi puszi,par kedves mondat h kivel mizu es elokapta a telojat h meg mindig az a szaomom ami neki meg van? Es ennyi volt.Vasarnap a pasim tovabbra sem vette fel,odakertem a telefonhoz,h mondja mar el mi van,kozolte h ott volt a buliban es latta h vkivel kavartam,ugyh ennyi.Baromira nem volt kivancsi a sztorira,mondjuk en meg ugy dontottem h ha neki ennyit er a kapcsolatunk,reszemrol is ok.Nyilvan ha gyerekunk lett volna jobban bannam.

2016. máj. 31. 13:02
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Az a nagy helyzet hogy mai emberek nem tudnak viselkedni és nincsenek tekintetel a másikkal ahogy az elozo hozzászolo plja is mutatja kapásbol hagyta hogy a multjábol egy volt udvarlo kavarjon vele (mert a srác kavart a holgy öeg hagyta) minek is várna bizalmat... régen ha párba álltak az emberek bizony odafigyeltek hogy véletlen se keruljenek félreérthetetlen szituácioba mert fontos volt nekik a párjuk. Ma meg már a baráti olelgetést puszilgatást tulzásba viszik (régen ilyenért ölre mentek) es ez a viselkedés volt jellemzo tobb százezer évig mig az utobbi pár évtizedbe valami hatására ez megváltozott pár ember fejében. Ha valakinek van párja és szereti ne más olelgesse ha meg más olelésére karjaira vágyik akkor hagyja ott az illetot mert nem szeteti.
2016. máj. 31. 13:18
 10/24 anonim ***** válasza:
72%

# 7: Ha fordítva történne, elmondanám a páromnak, hogy tudomásomra jutott, hogy más nővel került olyan helyzetbe, amit kívülállók bizalmasnak láttak, és kérném, hogy mondja el mi történt.

Ennyi, és nem szőném tovább, hogy biztos lefeküdtek, stb. Bízom a páromban, amíg nem ad okot az ellenkezőjére. Én tudom magamról, hogy vannak olyan régi barátaim, akikkel ha találkoznánk, biztos, hogy megölelném, megpuszilnám őket, de ennyi és nem több. Ugyanennyit a párom részéről is simán tudnék tolerálni, valószínűleg mert magamból indulok ki, és tisztában vagyok azzal, hogy nem csalnám meg, ezért róla sem feltételezem.

Igaza lehet annak a válaszadónak, aki szerint a férj már az alkalmat várta, mert általában azok feltételeznek a másikról megcsalást, akik megtennék (mindenki saját magából indul ki!).

Adott esetben a gond az, hogy az illető nem a valódi helyzetre reagál, hanem azt fejben már továbbszőtte, és annak megfelelő érzelmi válaszreakciót ad, ami a fejében él. Ez pedig minden esetben kapcsolatromboló.

Szóval visszatérve: én megkérdezném a párom, hogy mi történt és hinnék neki. Ennyi.

2016. máj. 31. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!