Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem tudom mit csináljak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak, hogy elhiggye? Megcsalás.

Figyelt kérdés

Szóval. Barátaimmal voltam, az egyik srác mellettem ült, megöleltük egymást és volt puszi is. Párom egyik ismerőse meglátta ezt és szólt neki, hogy "bizalmas viszonyban" látott. Mondtam, hogy semmi nem volt, csak puszi és ölelés. Másnap viszont a párom nekem esett, hogy le is feküdtem ezzel a sráccal. Mondtam neki, hogy nem, mutattam a telefont, hogy mikor hívtam taxit, mg mondtam, hogy végig ott ültem az asztalnál, nem mentem onnan sehova, csak haza, akár a barátaimat is megkérdezheti. Nem hisz így sem, meg azt mondta, hogy a barátaimnak sem hinne, hiszen ők tuti mellettem állnak.

Szóval sehogy nem tudom bizonyítani, hogy semmi nem történt.

Van gyerekünk. Azt mondta, külön nem akar miattuk költözni, de hozzám többet nem nyúl. Majd elintézi a "dolgot" mással.

Nem tudom, mit tegyek... egyszerűen hiába mondom, hogy nem történt semmi.

2016. máj. 31. 11:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
64%
# 9: Van a párommal egy közös barátunk (férfi), akit nagyon kedvelünk mindketten. Amikor ez a barátunk hosszú időre külföldre távozott, akkor bizony szorosan megölelgettem, megpuszilgattam, és még sírtam is. Mindezt a PÁROM SZEME LÁTTÁRA. És képzeld, férfi létére még ő is megölelte a barátját, amikor elbúcsúzott tőle. Én nem feltételeztem, hogy meleg lenne, ő sem feltételezte, hogy megcsalnám. Egyszerűen el tudjuk különíteni a barátság és a párkapcsolat fogalmát.
2016. máj. 31. 13:24
 12/24 anonim ***** válasza:
72%
#9 beszeltem 3 mondatot valakivel akinek a kezeben volt a telefonja. Konyorgom 2016ot irunk.Nincs stipistopi meg en nom ne alljon szoba ellenkezo nemuvel.Ha a jelenlegi parom latna ezt az esetet,meg csak meg sem kerdezne h ki volt mit akart,olyannyira nem tartja emlitesre meltonak,ahogyan en sem.Bizunk egymasban es magunkban es ha kerdesunk van,feltesszuk.Nem celozgatunk es feltetelezgetunk.Felnottek vagyunk.Az en expasim is csak az urugyet kereste h ram kenhesse a sajat sarat.Szerintem a kerdezoe is.
2016. máj. 31. 13:30
 13/24 anonim ***** válasza:
62%
Ez egy kiprovokált balhé a pasi részéről.Így van, intézze csak a dolgot mással.
2016. máj. 31. 13:31
 14/24 anonim ***** válasza:
50%
Igen 2016 a 21. Század a vállások aranykora a boldoktalan párkapcsolatok virágzása szép párban megoregedés csak kevés szerencsés kiváltsága (a konzervatívoké) hát érdemes modernkodni ? Vagy hibás az út? 😃
2016. máj. 31. 13:44
 15/24 anonim ***** válasza:
85%
A helyesírásod a hibás.
2016. máj. 31. 13:50
 16/24 anonim ***** válasza:
# 14: Bocs, de adott esetben, ha válás lesz a vége, akkor az a férj bizalmatlansága miatt van, nem azért, mert a kérdező adott két puszit egy barátjának.
2016. máj. 31. 13:52
 17/24 anonim ***** válasza:
29%

Igen de a tartalom még lehet helyes.

Tul nagy a lazaság a szabadság az ego.

Ezért a sok alkoholista a sok megcsalás a rossz házasság stb.

Mert nem számit más véleménye még a szerettünké se. Mert mindenki tokéletes manapság és senki ne szoljon bele semmibe. Hisz egyéniség (szélsoségek nélkul is egyéniség minden ember nem kell direkt hangsujozni) a másik jo duma az ilyen vagyok fogadj el... a fejlodés a javulás a kompromisszum a csiszolodás teljes hiányának a mondata

2016. máj. 31. 13:57
 18/24 anonim ***** válasza:
28%
Nem 2 puszi volt ott hanem iszogatás olelgetés puszilgatás. Nem koszonto vagy bucsu puszi olelés hanem iszogatás kozbeni oszebujás stb
2016. máj. 31. 14:00
 19/24 anonim ***** válasza:
85%
# 17: de miben kellene csiszolódni? A kérdező férje azon sértődött be, hogy szerinte a kérdező lefeküdt valakivel, de ha egyszer nem feküdt le, akkor mi a probléma? A probléma a férj fejében van!
2016. máj. 31. 14:01
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem az összebújáson és a puszin problémázik, hanem azon, hogy SZERINTE több is volt.
2016. máj. 31. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!