Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, de 2 évig tagadta, megbocsátottam, belebetegedtem. Voltatok már így? Hogyan kezeltétek?
Lassan 6 éve vagyunk együtt (ő 25 éves fiú, én 22 éves lány vagyok), 2 éve csalt kb egy hónapig, amit sejtettem, de ő végig azt hazudta, hogy képzelődöm, úgy hazudott a szemembe, mint a vízfolyás, én pedig kezdtem belebetegedni a bizonytalanságba, hinni akartam, de nem tudtam, végül éreztem, hogy nem csal már és vele maradtam. Szerintem régen is meg-meg csalogatott, de azoknál még nem voltak érzelmek.
Azóta kiszedtem belőle nagyon nehezen, hogy jól sejtettem megcsalt, de már ez régen volt és ismét vele maradtam. Úgy viselkedett, mintha megbánta volna állandóan bújt, szeretgélt, megkérte a kezem (pedig ő nem egy romantikus ember), úgy tűnt, hogy szeret és meglepő módon javult a kapcsolatunk, sokkal komolyabbá és kiegyensúlyozottabbá vált.
Most 2 évvel a megcsalás után újra azt érzem, hogy megcsal, nagyon furcsán viselkedik. Megint azt mondja, hogy képzelődöm, és, hogy ő szeret, senki más nem kéne neki... Az 1. megcsalás előtti hónapokban sokat veszekedtünk, de most nem adtam rá semmi okot, hogy megcsaljon. Megint kezd egyértelművé válni, hogy csak, és nagyon nagyon rossz, hogy úgy érzem hazudik, megint. Ez zavar a legjobban, hogy mondja meg, ha rákérdezek, hogy : igen, megcsallak. Én hinni akarok ismét, de nem tudok. Megőrülök!!! Állandóan számon kérem, cirkuszolok, kételkedem, nem tudom, hogy éppen hova megy, találkozik-e a nővel.
Próbáltam szakítani, de annyira mondja és érezteti, hogy szeret és ha kell hívogassam, menjünk mindenhova együtt, hogy nem bírok szakítani, mert egyébként nagyon szeretem és jól érzem magam vele, és szeretném hinni, hogy csak képzelődöm, de érzem, hogy igazam van. De amíg tagad és nem bolondul bele ő is a féltékenységembe nem bírok kilépni a kapcsolatból, csak ha rajtakapom őt (igyekszem).
Voltatok már így? Ezt még meg tudtátok menteni valahogy?
Ne haragudjatok, ha ezzel a hosszú szöveggel untattalak titeket, de ezt csak olyan érti meg, aki átélte. Teljesen belebetegedtem, de körülöttem ezt senki nem érti meg.
Köszönöm a válaszokat!
Nem értelek miért kell ahoz rajtakapnod hogy kilépj?
Honlap közlöd vele hogy kalap-kabát és kész, ilyen egyszerű. Nem értem miért jó más lábtörlőjének lenni...
A bizalom a kapcsolat egyik alapköve. Nálatok ez nincs meg. Nekem innentől kezdve nem lenne kérdés, hogy otthagyjam-e.
Ha valamire is tartod magad, kilépsz ebből.
" végül éreztem, hogy nem csal már és vele maradtam"
"vele maradtam". Na itt rontottad el. 22 vagy, legyen már tartásod.
Nem bocsajtanek meg az biztos. Kiraknam azonnal.
Az is nevetseges hogy azzal akar bekulni hogy megkeri a kezed... biztos komolyan veheti.
De meg is erdemled ha ilyeneket elnezel neki. Semmi tartasod nincs.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!