Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok! Megcsalt a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Megcsalt a barátom (csók) az egyik lánybarátjával. Megbocsátottam neki. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Szerintetek a barátom felől nem voltak mindenképp érzelmek is ebben a megcsalásban? Mit tegyek? Kérjem meg, hogy szakítsa meg a lánnyal a kapcsolatot? Hogyha a lány akar beszélni a barátommal (akinek nagy valószínűséggel tetszik a barátom) tiltsam meg? Mi legyen ezzel?
2016. febr. 14. 22:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én régen kirúgtam volna, mivel nem vagyok lábtörlő.
2016. febr. 14. 22:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

tiltásra, féltékenységgel csak összeboronálnád őket...

szerintem a legjobb lenne emelt fővel lenézni a megtörténteket és akkor a párod felé nem az értékét közvetítenéd, mint ahogy titással tennéd.

2016. febr. 14. 22:04
 3/13 A kérdező kommentje:
Korábban én is megcsalta a barátomat. Ő is megbocsátotta nekem.
2016. febr. 14. 22:04
 4/13 anonim ***** válasza:

Na várjál, várjál... Miért bocsátottad meg neki? Szerinted azzal érsz el valamit, ha megpróbálod eltiltani őket egymástól?

Úgy tűnik a barátodnak nagyon is bejön a lány, te pedig nem vagy fontos a számára. Csak idő kérdése amíg meg nem csal vele vagy valaki mással. Inkább hagynod kellene most kicsit ezt a dolgot, leülni a barátoddal és megpróbálni meglátni benne, ő hogyan vélekedik a történtekről.

Az automatikus megbocsátás csak egy biztosan vesztett szélmalomharchoz vezetne.

2016. febr. 14. 22:05
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Ja, így már egész más. Hülye rbanc, megérdemled!
2016. febr. 14. 22:05
 6/13 anonim ***** válasza:

Komplikalt. Ismerni kene kapcsolatukat es megcsalas pillanatokbeli allapotaikat, minden okot amik csokhaz vezettek s mind kettojul de foleg baratod szemelyiseget.

Van lehetoseg, sose fordzl elo tobbe. Lehet meg ia fogja dugni, lehet ossze is jnnenek, stb. Tul keves adatot irtal le.

2016. febr. 14. 22:06
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szíved joga eldönteni, kinek mennyi esélyt adsz.

Nem neked kéne tiltogatni, a barátodnak kéne leépítenie a csajt saját magától.

Nem tudjuk a körülményeket,hogyan történt,mi volt az előzménye.

Mindenesetre légy résen,nehogy hülyének nézzenek!

2016. febr. 14. 22:06
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem tudjuk, hogy voltak-e érzelmek benne. Lehet, hogy még maga sam tudja. Ugye érted? Tiltani semminek nincs értelme. Én azt mondom, ha már ez megtörtént, nincs értelme tovább húzni a dolgot vele. A bizalom nagyon érzékeny érzet.
2016. febr. 14. 22:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Ja, hogymegcsaltad te is. Akkor az van, amit JW user írt. :D
2016. febr. 14. 22:07
 10/13 anonim ***** válasza:
.....De tiltasnak nincs ertelme s eredmenye sem. Mindenki csak maganak tud megtiltani dolgokat.
2016. febr. 14. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!