Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen belebetegedtem, hogyan találhatnék párt? F/28
Nagyon bánt,hogy magányos vagyok. Teljesen elkeseredtem már ettől.
Nem hinném,hogy az erős testalkatom miatt, mert sok olyan férfit látok, aki szintúgy nem sovány, és mégis van barátnője. És tuti nem pénzes az illető. Borzalmas így élnem. Nem tudom mi lehet a hiba. Hogy kéne csinálnom, hogy valami sikerüljön?
Csinálj magadról előnyös képeket és regisztrálj társkereső oldalakra. Ha pedig élő randira kerül sor, menj el az esélytelenek nyugalmával és ne stresszelj rá.
Igazából ennyi.
Ha még sosem volt barátnőd/párkapcsolatod,akkor nehéz fejsze,mert valószínűleg az alapvető ismerkedéssel van gond.Zárkózott lehetsz, kívülről nem látják, hogy barátkoznál/ismerkednél.
Ha volt már barátnőd,akkor is lehet a kisugárzásod pillanatnyilag nem olyan, hogy be tudnál valakit vonzani. De a jó hír,hogy sosincs késő változtatni. Előbb magadat kell olyan helyre tenned,ahol nyugodtabb,barátságosabb vagy és jól tudod magad érezni egyedül is,illetve barátokkal pl. Elmenni ide-oda, már melegebb az idő is,tessék programokra menni!A sport pedig adhat egy kis boldogsághormont, jobb kedvet is.
Igen, ezzel én is egyetértek, segíteni akart.
Meg ő legalább nem adja fel!
ne aggódj bárkinek bárikor lehet társa.
igaz fiatalon jobb lenne,ha társunkat megtaláljuk!
egyedül jobb mint 1 rossz kapcsolatban!
szerencse kell hozzá hogy 2 ember egymásra találjon!
sok szerencsét kívánok mindenkinek! 30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!