Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Bővebben lent.22\f
Figyelt kérdés
Egy kapcsolatban élek egy nővel már 5 éve egy nővel... Másfél év után megcsalt, én úgy gondoltam hogy én vagyok a hibás és megbocsátottam. Aztán ezután 2 év múlva ismét megtörtént. És én megint magamra fogtam. Most viszont alig tudunk eggyütt lenni mert mindketten dolgozunk, és van hogy csak havi egyszer/egyszersincs szex... Emiatt én is megtettem egyszer egy másik lánnyal, de a párom nem tudja. Szakítsak vele? Ehhez még hozzá tartozik hogy én voltam neki az első, és Mostmár egy éve eggyütt is élünk.. De én új dolgokat akarok kipróbálni amiket ő nem.. Lehet emiatt is feküdtem le a másik lánnyal. Mit tegyek?2016. máj. 29. 00:11
1/7 anonim válasza:
Szakits. Minek egy olyan parkapcsolat, amiben egyikotoknek sem eleg a masik??
2/7 anonim válasza:
Legyél vele őszinte,mond el neki. Mást nem igazán tehetsz.
3/7 anonim válasza:
Most tényleg, minek vagytok együtt?
4/7 A kérdező kommentje:
Én sem tudom... Attól félek hogy egyedül maradok... Meg hogy az egész háztartás a nyakamba szakad.
2016. máj. 29. 01:03
5/7 anonim válasza:
Bakker, 22 éves vagy. Minek pazarlod az időd egy ilyen kapcsolatra?
6/7 anonim válasza:
Lepj ki ebbol a kapcsolatbol, jobb lesz mindkettotoknek. Van meg idod mas lanyokra is, fiatal vagy meg!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek. Őszintén elbeszélgettünk, és szétmentünk, de békével.
2016. máj. 29. 12:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!