Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már az is nagyon gyakori, hogy a nők megcsalják a párjukat?
A megcsalást sosem tolerálták, és nem is nézik el. Amit én teljesen meg is értek.
Régen a nők inkább hallgattak, mert a férfi tartotta el a családot. Nem volt hova menni egy-két-több gyerekkel, nehezebben kaptak állást, sokaknak munkatapasztalata se volt. Inkább nyeltek kettőt, és hallgattak.
Ha ők csalták meg a másikat, ha őket csalták meg.
Ma sem elfogadott a félrelépés, ez nem azt jelenti, hogy hú de laza és modern valaki, hanem hogy képtelen a gondokat megoldani, inkább keres egy pótlékot.
A megcsalást megbocsájtani megint csak nem vall egészséges lélekre.
A párkapcsolat nem arról szól, hogy két ember viszonylag gyakran kefél egymással, és esetleg együtt laknak, illetve jó esetben a közösnek hitt gyerekek tényleg közösek.
Van aki elnézi van aki nem. Nöktél és férfiak se külömbek és ez régen is így volt.
Én ha amúgy jó a kapcsolatunk tudom tolerálni és a párom is. Még nem csaltuk m
Nem tudom, hogy te milyen barlangban élsz, de az már azóta így megy, mióta világ a világ.
most miért van előtérbe? azért mert senki sem ismeri a kötelességeit, de mindenki ledoktorált a jogaiból.
Aki azt mondja,hogy 40-50 éve is ennyi nő csalta a párját az hazudik szerintem.Abban az időben a férjek 99%-a kiverte volna az összes fogát a nőnek...arról nem is beszélve,hogy a nő mehetet volna isten hírével a vak világba.
Ma ehez képest az a menő aki többször megcsalja a párját(férfiak körében is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!