Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ma már az is nagyon gyakori,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már az is nagyon gyakori, hogy a nők megcsalják a párjukat?

Figyelt kérdés
Azért egy olyan 20-30-40 éve még nem igazán volt jellemző, mert kevésbé volt liberális a világ, de ma már a nők félrelépését is abszolút tolerálja a társadalom. Szerintem ez nem elítélendő, mert a nő is teljes értékű ember, bár ezt még a magyar (férfiak) sokasága nem igazán látja be. Kicsit el vannak maradva, de lassacskán változni fog ez is.
2016. máj. 5. 11:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%

A megcsalást sosem tolerálták, és nem is nézik el. Amit én teljesen meg is értek.

Régen a nők inkább hallgattak, mert a férfi tartotta el a családot. Nem volt hova menni egy-két-több gyerekkel, nehezebben kaptak állást, sokaknak munkatapasztalata se volt. Inkább nyeltek kettőt, és hallgattak.

Ha ők csalták meg a másikat, ha őket csalták meg.

Ma sem elfogadott a félrelépés, ez nem azt jelenti, hogy hú de laza és modern valaki, hanem hogy képtelen a gondokat megoldani, inkább keres egy pótlékot.

A megcsalást megbocsájtani megint csak nem vall egészséges lélekre.

A párkapcsolat nem arról szól, hogy két ember viszonylag gyakran kefél egymással, és esetleg együtt laknak, illetve jó esetben a közösnek hitt gyerekek tényleg közösek.

2016. máj. 5. 12:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem az a megoldás,hogy akkor a nőknek is szabad.A megcsalás helytelen,rossz dolog mindegy,hogy nő vagy férfi teszi.
2016. máj. 5. 12:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Régen is gyakori volt. Csak a nők vhogy kevésbé buknak le, ez a mai napig így van.
2016. máj. 5. 12:51
 14/18 anonim ***** válasza:

Van aki elnézi van aki nem. Nöktél és férfiak se külömbek és ez régen is így volt.

Én ha amúgy jó a kapcsolatunk tudom tolerálni és a párom is. Még nem csaltuk m

2016. máj. 5. 13:18
 15/18 anonim ***** válasza:
meg egymást*
2016. máj. 5. 13:18
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy te milyen barlangban élsz, de az már azóta így megy, mióta világ a világ.

most miért van előtérbe? azért mert senki sem ismeri a kötelességeit, de mindenki ledoktorált a jogaiból.

2016. máj. 5. 13:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem ha valaki azt mesélné, hogy megcsalta annó a párját, az a lány számomra csak szexcentrikus laza kapcsolatra lenne alkalmas, jelenleg ezt is keresek, mert nekem nem való a szerelem, túl érzékeny típus vagyok, fura elvárásokkal, de ha csak szex vágy van, és nemkell stresszelni semmin, mer igaz megbeszélnénk hogy nincs megcsalás de nem izgatna hiszen csak "átmeneti" kapcsolat lenne, jó so kszexel, lelkitársam lenne meg néha elmennénk ide-oda.
2016. máj. 5. 13:39
 18/18 anonim ***** válasza:
11%

Aki azt mondja,hogy 40-50 éve is ennyi nő csalta a párját az hazudik szerintem.Abban az időben a férjek 99%-a kiverte volna az összes fogát a nőnek...arról nem is beszélve,hogy a nő mehetet volna isten hírével a vak világba.

Ma ehez képest az a menő aki többször megcsalja a párját(férfiak körében is)

2016. máj. 5. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!