Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyes emberek megcsalják a párjukat?
Tönkretenni nem éri meg, de kockáztatni esetleg igen.
Nem egyes emberek csalják meg a párjukat, hanem a statisztikák szerint szinte a többség, ha nem a kétéves szerelmi kapcsolatokat nézzük, hanem az évtizedes házasságokat.
Sok oka lehet a megcsalásnak.
Egy valamire kíváncsi vagyok. Miért természetes, hogy tizen, huszonéves kapcsolatokban valakik megcsalják egymást? El se lehet képzelni, hogy nem? Sosem értem ezt az általánosítást.
Amúgy kérdező, nem tudom miért van ez így. Néhány ember egy darab sz.rt se ér...
Ha valaki megcsalja a párját/férjét/feleségét, annak 2 oka van:
- egész egyszerűen nem szereti és nem tiszteli
- gerinctelenség a megcsaló fél részéről
Minden más csak olcsó kifogás, semmi több.
Mert ugye egy tisztességes ember, ha
- már nem szereti a másikat,
-probléma van a kapcsolatban amire nem lát megoldást (megbeszélés után sem változott a helyzet),
-nem szeretne vele lenni akármilyen okból,
-beleszeretett másba stb stb,
az szakít, lezárja a kapcsolatot, mielőtt máshoz menne.
Belemagyarázni bármit lehet, de a lényegen nem változtat: undorító dolog mással összefeküdni mikor van kapcsolata az embernek, és én személy szerint vagyok annyira igényes, hogy aki ilyet tesz velem azt azonnal eltakarítom az életemből, nincs mit megbeszélni, megbocsátásról szó sem lehet, se egy éjszakás kalandnál, se viszonynál.
A férfiakat elsősorban mindig a farkuk vezeti.
A nőket pedig a szenvedély hiánya, esetleg a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!