Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már az is nagyon gyakori, hogy a nők megcsalják a párjukat?
Az biztos hogy gyakoribb, mint 50 vagy 100 éve volt. (Igen, tudom, akkor is voltak már megcsalások)
Azt meg nem értem mi a bajod? Az a baj, hogy valaki elítéli azt vagy lenézi azt, aki megcsalja a párját? Ez a bajod tényleg?
Azt reméled hogy lassacskán majd bárki csalhat már bárkit gond nélkül és anélkül hogy másnak arról rossz véleménye lenne? WTF?
Szerintem semmivel sem gyakoribb mint régen, csak akkor jobban ügyeltek a nők a diszkrécióra.
Nekem a mamám mesélte, hogy kb mi ment és az akkor bagázs sem volt különb mint a jelen emberre, csak akkoriban ez társadalmilag megbélyegezett, ma már ilyen nincs, ezért nem is takargatják annyian a dolgot.
Ugyan ennyien csaltak akkor is nyugi!
Csak nem kapot ekkora teret ha tudomásra jutott!
4-5:
Régen azért az emberek más nevelést is kaptak. Elképesztően sokkal több emberben alakultak ki (jó értelemben vett) gátak, gátlások ezzel kapcsolatban, mint manapság. Biztos voltak megcsalások, szerető tartások, stb. De azt gondolom nem annyi akkor sem mint ma, ez miatt.
Szerinted nem elítélendő a megcsalás, ettől is teljes értékű egy nő?
Szerintem mindenféle megcsalás elítélendő, akár nő, akár férfi teszi. Miért kell megcsalni? Ha nem működik egy kapcsolat, le kell zárni és továbblépni, így korrekt. Nem kerül megalázó helyzetbe egyik fél sem.
>Azért egy olyan 20-30-40 éve még nem igazán volt jellemző, mert kevésbé volt liberális a világ, de ma már a nők félrelépését is abszolút tolerálja a társadalom.
Ostobaság. Pontosan ugyanannyira gyakori volt a megcsalás, csak nem beszéltek róla ilyen sokat, nem volt ennyire látható.
érdemes megnézni régen se volt különb a világ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!