Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi kérdésnél miért büszkék arra a nők, hogy megcsalják a párjukat?
Konkrétan melyik hozzászóló által megfogalmazottakból jött át neked az, hogy ő "büszke" rá?
(Tényleg nagyon kíváncsi vagyok erre, mert nekem egyikéből sem.)
"igen, volt egy hatalmas fellángolás mindkettőnk részéről, ő is kapcsolatban, én is. de elmúlt szerencsére, és visszataláltunk a régi életünkbe.
mindkettőnknek hiányzott valami, megtaláltuk a másikban, de amint elmúlt az újdonság varázsa, vége lett.
igazából nem bánom, nyomott hagyott bennem a viszony, és sokat tanultam tőle. (nem, nem a szex terén, hanem inkább a világról, az életről) sok dologra rádöbbentem az ő példáján keresztül.
nem bánok semmit, de nem is szeretném folytatni."
Ő egyáltalán nem bánta meg pedig a párjával maradt.
Én csak annyit mondok, hogy rendszeres szex mellett nincs olyan, hogy megromlik a kapcsolat! Tehát egy ápolatlan punci biztosan benedvesedik más férfira,aki egy kicsit szépeket mond.
Velem is előfordult sajnos.Nem bírtam 4 meg 6 heteket várni arra,akit imádtam,akibe szerelmes voltam.A női önbecsülésem romokban hevert, de legbelül tudtam, hogy nem vagyok sem ronda,sem ápolatlan és más férfi örülne,ha velem lehetne. Tehát kerestem mást.
Nem törődött velem az ex, én próbáltam kimozdítani a depressziójából... nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!