Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az a fél, akivel megcsalják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a fél, akivel megcsalják a párjukat az emberek, a végén mindig "elbukik"?

Figyelt kérdés
Úgy értem, van esély arra, hogy a pasi, ha megcsalja a csajjal a barátnőjét, összejön végül vele? Ha pl nem derül ki az eset, csak szakítanak. Saját tapasztalatokat szívesen várom. Tegyük fel, hogy velem csalta meg a srác a barátnőjét, és mi jó barátok voltunk eddig, már rég óta. Megérett a dolog... Ők meg szétmenőben vannak. Szeretem a fiút. :/ 19L

2012. júl. 16. 00:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%
Van esély rá,bár elég undorító dolog,hogy belementél,mikor tudod,hogy van barátnője. Ha össze is jöttök,lehet hogy megcsinálja veled is,úgyhogy csak óvatosan.
2012. júl. 16. 00:04
 2/15 anonim ***** válasza:
Most mire válaszoljunk? Legyen több eszed mint az előző verziónak...
2012. júl. 16. 00:08
 3/15 A kérdező kommentje:
megcsalás alatt most nem szexre célzok "csak" ölelkezés, nyakpuszi
2012. júl. 16. 00:16
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha veled megcsinálja, mással is meg fogja!!:( Megjártam már én is
2012. júl. 16. 00:29
 5/15 anonim ***** válasza:

Én nem bírnék összejönni olyan sráccal, aki velem csalja a barátnőjét. Bár én nem is lennék ilyen aljas, de ha esetleg nem tudnám, hogy foglalt, és belemennék egy egyéjszakásba, majd ő szerelmet vallana, mert olyan finom a "nyakam", akkor elküldeném a sunyiba.

Kutyából nem lesz szalonna. Egy szánalmas ember, főleg hogy "szétmenőben vannak", de mégsem meri kimondani, hogy vége?! Sokat jelenthetsz neki...

18L

2012. júl. 16. 00:38
 6/15 A kérdező kommentje:
Sajnos igazatok van a szerelem viszont vak
2012. júl. 16. 00:47
 7/15 anonim ***** válasza:

Aki megcsalja a párját, az téged is meg fog, vagy legalábbis akar majd, ha nem is sikerül neki mással összejönni.

Ilyen emberrel csak szexkapcsolatot tervezz, komolyat semmiképpen.

2012. júl. 16. 00:52
 8/15 anonim ***** válasza:
30%

Amit nem vesztek figyelembe az az, hogy a megcsalás egy háromoldalú dolog:

Nem csak az a két oldal van aki csinálja, hanem az is akit csalnak. S ebben bizony az ő keze is benne van. Valószínűleg nem kapta meg a srác otthon ami kellett neki. S ahogy itt olvasom itt nem szexről van szó. Nem arról, hogy "tekerjünk a lépcsőfordulóban egy numerát" Ez bizony nekem érzelmi félrelépésnek tűnik.

S kérdező ne foglalkozz azokkal akik itt osztják az észt, hogy "hogy lehet ilyet...". S kérdésedre a válasz: lehet, hogy összejöhet neked. De az is benne van ha a srác szabad lesz, akkor nem akar kötöttséget egy darabig. Ekkor neked kell majd figyelni, nehogy csak kihasználjon.

2012. júl. 16. 08:59
 9/15 A kérdező kommentje:
Végre valaki átlátta a helyzetet. Köszönöm neked, utolsó válaszoló. A csókig is egy évig tartott, hogy eljutottunk. Érzelmi kapcsolat, a régi kapcsolata kihűlt, de tiszteli a lányt, és nyilván szereti is, ha nem is már szerelemből. Első komoly kapcsolatról beszélünk.
2012. júl. 16. 12:53
 10/15 anonim ***** válasza:

ma 08:59 vagyok

Aki nem járt ilyen helyzetben nem is fogja átlátni, s még csak meg sem sejti, hogy ilyen is van. Érdekes a helyzet, s megértelek teljesen. Ebben vagyok én is, ugyanez a felállás... a másik oldalon. Tehát nem a levegőbe beszélek.

Annyi tehetsz, hogy vársz amíg fix, hogy már nincsenek együtt. Azért, hogy a srác el tudja dönteni, hogy miattad szakít vagy azért, mert nem jó neki az a helyzet. Nem tudom melyik válasz a számodra szimpatikusabb, de az biztos, hogy sürgetni nem tudod a dolgokat, mert az ront a helyzeten. Csak annyiban áll rajtad a dolog, hogy meddig vársz. Heteket? Hónapokat? Éveket? ... Na ez nem egyszerű.

35F

2012. júl. 16. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!