Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hiszi azt a pasik nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt a pasik nagy többsége, hogy a nők megcsalják a párjukat?

Figyelt kérdés

Regisztráltam chat.hu-n, mert néha unalomból feljárok, hátha összefutok valami értelmes arccal.

És 10 alkalomból 8x, amikor közlöm, hogy van párom, mondják, hogy nem baj, attól még k.efélhetek vele.

Egyszerűen nem értem, hogy ennyire nehéz nekik felfogni, hogy nem minden nő k.urva? Ezeket egyszer úgy tökön verném...

2010. febr. 9. 18:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
csak a pofájuk nagy, ezt komoylan mondom!
2010. febr. 9. 18:43
 2/21 anonim ***** válasza:
lehet azért hiszik azt mert ezt hitetitek el velük?
2010. febr. 9. 18:43
 3/21 anonim ***** válasza:
25%

nézd a nők 99%-a félremegy.saját tapasztalatból mondom.és volt olyan nő aki el is mondta miért.szal erről ennyit!

23/ff

2010. febr. 9. 18:46
 4/21 A kérdező kommentje:

Kötve hiszem, hogy én hitetném el. Ki van írva nagy betűkkel, hogy komoly kapcsolatban élek, csak barátkozom, de a rámírók fele meg se nézi.

Utána kb így zajlik egy beszélgetés: szia, szia. mizu? semmi extra, veled? uncsi. van pasid? van. oké, de laza kapcsolatban, alkalmiban benne vagy? van pasim, nem zavar? nem.

Ezt hogy lehet félreérteni? És a vicc, hogy még ilyenkor se kopik le.

2010. febr. 9. 18:46
 5/21 anonim ***** válasza:
24%
akkor talán takarodj le chat.hu-ról
2010. febr. 9. 18:47
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
A chaten nagyon ritka,hogy normális emberre akadj.Tele van idiótákkal,kreténekkel,perverzekkel.Ne ott próbálj barátokat találni szerintem.
2010. febr. 9. 18:48
 7/21 anonim ***** válasza:
chat.hu?? ez most vicc vagy mi? aki hülyék közé megy az miért csodálkozik hogy csupa hülyével van körülvéve?
 8/21 A kérdező kommentje:
Miért? Ki tiltja, hogy fent legyek? Tisztára olyan, mintha bűn lenne barátkozni. Az nem társkereső, hanem chat. Két külön dolog.
 9/21 anonim ***** válasza:
32%
nézd te még azért nem mész félre mert nem unod a csávódat.ennyi
2010. febr. 9. 18:49
 10/21 A kérdező kommentje:
4 éve vagyunk együtt, ha akartam volna meguntam volna. Mindig monogám voltam, és az is maradok.
2010. febr. 9. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!