Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt a pasik nagy többsége, hogy a nők megcsalják a párjukat?
Regisztráltam chat.hu-n, mert néha unalomból feljárok, hátha összefutok valami értelmes arccal.
És 10 alkalomból 8x, amikor közlöm, hogy van párom, mondják, hogy nem baj, attól még k.efélhetek vele.
Egyszerűen nem értem, hogy ennyire nehéz nekik felfogni, hogy nem minden nő k.urva? Ezeket egyszer úgy tökön verném...

nézd a nők 99%-a félremegy.saját tapasztalatból mondom.és volt olyan nő aki el is mondta miért.szal erről ennyit!
23/ff
Kötve hiszem, hogy én hitetném el. Ki van írva nagy betűkkel, hogy komoly kapcsolatban élek, csak barátkozom, de a rámírók fele meg se nézi.
Utána kb így zajlik egy beszélgetés: szia, szia. mizu? semmi extra, veled? uncsi. van pasid? van. oké, de laza kapcsolatban, alkalmiban benne vagy? van pasim, nem zavar? nem.
Ezt hogy lehet félreérteni? És a vicc, hogy még ilyenkor se kopik le.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!