Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hiszi azt a pasik nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt a pasik nagy többsége, hogy a nők megcsalják a párjukat?

Figyelt kérdés

Regisztráltam chat.hu-n, mert néha unalomból feljárok, hátha összefutok valami értelmes arccal.

És 10 alkalomból 8x, amikor közlöm, hogy van párom, mondják, hogy nem baj, attól még k.efélhetek vele.

Egyszerűen nem értem, hogy ennyire nehéz nekik felfogni, hogy nem minden nő k.urva? Ezeket egyszer úgy tökön verném...

2010. febr. 9. 18:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Persze,én annyit mondtam,hogy a chaten ritka a normális ember.Ne ilyen közegben keresgélj barátokat,én is megszívtam vele.
2010. febr. 9. 18:51
 12/21 anonim ***** válasza:
Ma 18:51,szerintem Neked már nem jutott ápoló,aki vigyázott volna Rád.Ezért is szabadulhattál ki onnan.
2010. febr. 9. 18:53
 13/21 A kérdező kommentje:
Igazából nem életre szóló barátokat keresek, csak unalomból próbálok beszélgető partnert keresni, kevés eredménnyel.
2010. febr. 9. 18:54
 14/21 anonim ***** válasza:

ma 18:53

tévedsz,én azért jutottam ki mert tudtam hogy nem a pohárral kell kimerni a vizet a kádból

2010. febr. 9. 18:55
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez a baj az ilyen oldalakkal,hogy Te hiába téped a szádat,hogy csak csevegni szeretnél,a többség úgysem érti meg.Tele van idiótákkal a net.
2010. febr. 9. 18:55
 16/21 anonim ***** válasza:
33%

Azért, mert a csajok is simán félrelépnek,én nem egy csajjal voltam már együtt, akinek volt barátja vagy férje!

Jah és az h neked mi van kiírva az valóban csak egy dolog,mert szeretik magukat kéretni h "jaj hát nem lehet mert nekem barátom van és bla bla bla",de aztán végül kiderül általában h "jaj hát a barátom igazából egy seg*gfej, mert a múltkor is" na akkor már tuti h meglesz a csaj:D

2010. febr. 9. 19:05
 17/21 anonim ***** válasza:

A chaten tényleg sok a bolond, és szinte midnenki másnak adja ki magát, inkább fórumozz...

OFF: én a chat.hu-n is mertem meg a párom, és több mint 3 éve együtt vagyunk. :) Ugyhohy lehet találni ott is normális embert, bár nem társkeresés céljából mentem fel. :)

2010. febr. 9. 19:41
 18/21 anonim ***** válasza:
33%
A nők nagy része tényleg félrekefél,ha akar...és ált. okkal szoktak...de néha ok nélkül...és akkor tud igazán bántó lenni...saját tapasztalat...:( f/16
2010. febr. 9. 21:34
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

na akkor a 16 éves tapasztalatlan kisfiúnak elmondanám h olyan nincs h okkal:D

én nem egyszer hallgattam már végig h mert a barátom elhagyagol meg bla bla bla meg ezt nem kellett volna bla bla bla.

Úgy néz ki a dolog h amíg nincs szex addig semmi gond megy minden ahogy kell, aztán megvan a szex aztán jönnek a mély nagy sóhajok, aztán megkérdezed h mi a baj,ha esetleg mégse akkor jön a búvalba*szott arc mindegy addig megy a gyász még meg nem kérdezed h mi a baj és akkor jön a jaj hát izé meg hozé aminek a fele hazugság, csak arra megy ki h ne nézd kurv*ának a csajt!

Volt h jött h így meg úgy szarul vannak mert mennyit veszekednek, erre rá egy hét múlva meg összeköltöztek, amit már egy hónapja terveztek, na akkor kérdem én h milyen veszekedés volt itt? h hová kerüljön az ülőgarnitúra? ne vedd be ezt a szánalmas gerinctelen dumát h mert szarul vannak meg a pasi tehet minderől:D

egyszerűen ribanc,bejöttél neki aztán dugtatok egyet és kész,erről van szó;)

ja és igen,ilyet egy kapcsolatban lévő nőtől nem fogsz hallani hidd el nekem:)

2010. febr. 13. 00:01
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Mert minden nő egy r!b4nc, kivéve az édesanyánkat...

Nem hisszük, ez tény.

Már a Bibliában is benne van. Mária félrekúrt Istennel.

Mily csodálatos is más kölykét nevelni... :D

2010. febr. 13. 01:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!