Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom, úgy hogy a mai lányok többsége nagyon beképzelt?
Szerintem nem vagyok egyedül. 16 éves fiú vagyok. Bepróbálkoztam több magam korú lánynál is mindegyik a lehető leghülyébb lekoptatott. Pedig nem az italmeghívód, meg a "szijja cica van gazdád", szöveggel nyomultam.
Ránézek arra a lányra aki legutóbb lekoptatott.
Extra rövid nadrág, valami felső miniruha, szőke haj. Józan paraszti fejjel nézve, csak úgy sugárzott belőle, "hogy én mindent megkaphatok!".
Háát szerintem nem. Lehet, hogy most még szép lányok vagyok 16-20 évesen, de háll" istenek a szépség mulandó.
Nem egy lányt láttam a középsulimban, akiért már kaptak a fiúk, akkor már nem is tanult, cigizik meg iszik. Azt gondolja, ő szép, és nő, hogy ő majd mindent megkap.
Én ha nő lennék nagyon pedáloznék, hogy ne a jó seggem miatt szeressen valaki. Tudom, hogy ne vegyem a lelkemre, de rosszul esik hogy porig alázzák az embert.
16F
"Extra rövid nadrág, valami felső miniruha, szőke haj. Józan paraszti fejjel nézve, csak úgy sugárzott belőle, "hogy én mindent megkaphatok!". "
És mégis bepróbálkoztál. Csodálkozol? Ha az ilyenek kellenek, ezt fogod kapni.
Hát sajnos tényleg elk*rvásodtak mostanában a lányok / vannak kivételek ,mint pl.: én /
Elszomorító ,hogy a lány osztálytársaim ciginek és valamelyik drogozott is! Pedig még nagyon fiatal!
Nem csak a pasik vannak ám ezzel így :). Engem kifejezetten idegesít, amikor állok a buszmegállóban, persze nem egyedül, hanem ilyen 14-15 éves lányokkal. Szó szerint akárki elmegy az utcán mindjárt megy az, hogy 'hű, de gáz', 'juj, de "szép" vagy' stb...stb. Csak azért, mert azt hiszik, hogy ők nem lehetnek ilyenek, vagy véletlenül 70 évesen nem bottal fognak járni. Én szégyellem magam olyankor, hogy milyen emberek között vagyok...
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!