Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom, úgy hogy a mai lányok többsége nagyon beképzelt?
Szerintem nem vagyok egyedül. 16 éves fiú vagyok. Bepróbálkoztam több magam korú lánynál is mindegyik a lehető leghülyébb lekoptatott. Pedig nem az italmeghívód, meg a "szijja cica van gazdád", szöveggel nyomultam.
Ránézek arra a lányra aki legutóbb lekoptatott.
Extra rövid nadrág, valami felső miniruha, szőke haj. Józan paraszti fejjel nézve, csak úgy sugárzott belőle, "hogy én mindent megkaphatok!".
Háát szerintem nem. Lehet, hogy most még szép lányok vagyok 16-20 évesen, de háll" istenek a szépség mulandó.
Nem egy lányt láttam a középsulimban, akiért már kaptak a fiúk, akkor már nem is tanult, cigizik meg iszik. Azt gondolja, ő szép, és nő, hogy ő majd mindent megkap.
Én ha nő lennék nagyon pedáloznék, hogy ne a jó seggem miatt szeressen valaki. Tudom, hogy ne vegyem a lelkemre, de rosszul esik hogy porig alázzák az embert.
16F
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:04
Erre már én is rájöttem,hogy ha jó pofizok az nem menő, ha látják, hogy gyenge, jó fiú, stréber vok az nem arat sikert.
de még gyúrnom kell a szövegemen és a férfias beszólásaimon :D
érdekelne, te hogyan szóltál be a kiscsajoknak :D
"21:06 ja, azért hallottam temetőben meghalni valakit, mert ott drogozott be:S Mert részegeknél ott van az ittas vezetés és nem, mert a mája egy hét alatt kipurcan-.-" Az agyadat neked mossák!!!"
Még komolyan is vennélek ha biggyesztetted volna oda a "jólmegmondom" szmájlit. Hány éves avgy? 15? 16? Akkor ugass ha tudod miről ebszélsz. Ne a tankönyvekből akarj okos lenni. Ja amúgy meg nem egyből herkára kell gondolni...
én nem tartom magam annak.
15L
Sajnos az a helyzet hogy minden csajra kb. 10 pasi nyomul, ettől megnő az arcuk, és azt képzelik (bocsánat, kéBzelik!!!) hogy azt küldhetnek el az anyjukba akit akarnak...és meg is teszik.
Azért hiszik hogy körülöttük forog a világ, mert sajnos így van. Ha le sem szarnánk őket, vélhetően idővel megjönne a jobbik eszük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!