Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az a fél, akivel megcsalják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a fél, akivel megcsalják a párjukat az emberek, a végén mindig "elbukik"?

Figyelt kérdés
Úgy értem, van esély arra, hogy a pasi, ha megcsalja a csajjal a barátnőjét, összejön végül vele? Ha pl nem derül ki az eset, csak szakítanak. Saját tapasztalatokat szívesen várom. Tegyük fel, hogy velem csalta meg a srác a barátnőjét, és mi jó barátok voltunk eddig, már rég óta. Megérett a dolog... Ők meg szétmenőben vannak. Szeretem a fiút. :/ 19L

2012. júl. 16. 00:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ez kemény szituáció, de most már nem adom fel.
2012. júl. 17. 01:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Azzal nincs is baj. De ha túlzottan beleveted magad a dologba, akkor nem biztos, hogy jól jössz ki belőle. Mert te leszel az, aki "elcsábítja" a párból a férfit. S ha jól értem nem ez a cél.
2012. júl. 17. 07:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Újra én vagyok. :D

Hogy állsz? Mi lett a döntés?

2012. júl. 19. 08:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Heh. Én is éppen egy ilyen sz@r helyzetben reménykedek. Bár szerintem eleve veszett ügy...
2012. aug. 1. 20:21
 15/15 A kérdező kommentje:
Szakítottak pár hete, a döntés nem miattam született meg. Azóta találkoztunk, és úgymond a csók megtetőzte a dolgokat. Döntöttem, kilépek ebből. Tény, hogy már nincsenek együtt, de elmondta a srác, hogy nem akar komoly kapcsolatot sem velem, sem mással, és engem nem akar belerángatni kalandba, ettől többet érek neki. Úgy vagyok vele, ha később együtt kell lennünk, találkozunk még az életben, most viszont ezt pihenni kell hagyni, bármennyire is fáj.
2012. aug. 9. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!