Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz ez az általánosítás, hogy a határozott férfias férfiak inkább megcsalják a párjukat, míg a határozatlan, férfiatlan, félénk fiúk nem?
Nekem még sosem volt tutyimutyi párom, mindig férfias férfival jöttem össze, de eddig csak ketten csaltak meg az ötből, és azt is a rossz választásomnak tudom be, nem egy általános férfiassági jellemzőnek.
Egyébként ismerek olyan kapcsolatot, ahol a srác egy kis anyámasszony katonája, a felesége meg egy erős, emancipált nő, vannak is problémák, még ha nem is a hűtlenségből fakadóan. Inkább vállalnám a megcsalást ezerszer is, minthogy egy töketlen alakkal álljak össze, most nem azért.
egy férfias férfi is lehet hűséges és megbízható, ez nem ezen múlik
és a határozatlan is megcsalhat, ha úgy adódik
vagy ha csak azért nem tenné, mert nincs rá lehetősége, szerintem az se jobb
gondolom te is azt szeretnéd, ha magadmiatt akarna veled lenni és nem azért, mert nincs jobb
szóval ne ez alapján válassz
Nekem volt tutyimutyi párom. Az elején szerettem, aztán az őrületbe kergetett azzal, hogy állandóan azt feltételezte rólam, hogy megcsalom ha nem értem rá vele találkozni a nap 24 órájában vagy programot terveztünk barátnőkkel. Ráadásul mindig mindenben nekem kellett dönteni, mert neki mindegy volt, jó úgy ahogy én gondolom. Bah, kiborító volt. Jó pár éve volt de még mindig felidegesít ha rágondolok.
Plusz ismerek olyan srácot, aki férfiatlan, félénk, határozottsági problémái is vannak és kb minden héten más csajjal csalja a barátnőjét, mert olyan szárnyaszegett madárkának néz ki, akit istápolni kell... Tehát asszem teljes mértékben általánosítás amiről írsz.
A Hűség döntés kérdése, és jellem. Én elég férfiasnak mondanám magam, normális vagyok.
Rengeteg barátnőm volt (olyan 40 felett), még se csaltam soha, ahogy nem is ütöttem őket. Engem pedig 2x is megcsaltak...
Akkor? És mind a kettő normális nő volt...
Akkor itt vagyok én! :D Bár nem vagyok férfiatlan szerintem, csak kicsit határozatlan. Ez abból fakad hogy elég széles a látóköröm és sok mindenre vevő vagyok, így nincs egy fix dolog, vagy út, amihez görcsösen ragaszkodnék. Végtére is nyitottnak kell lenni mindenre. :)
De persze, ahogy látom, a nők meg az olyan férfiakat szeretik, akik kijelölnek maguknak egy utat és törtetnek felfelé a ranglétrán, mert ugye az egyszerűbbnek, és biztonságosabbnak tűnik. Csak mi van akkor ha az az út egy zsákutcába torkollik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!