Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg bolond lennék, hogy átlag alatti határozatlan, férfiatlan félénk pasiként nőket utasítok vissza?
Nem vagyok jó pasi, ezért határozatlan vagyok, meg férfiatlan félénk. De nagyon figyelmes, humoros, kedves és nagyon okos pasi vagyok. Bizony nekem külsőre nincs is nagy elvárásom de belsőre igen, nagyon fontos hogy okos legyen!!! És hát volt olyan átlagos lány aki akart tőlem valamit de én visszautasítottam. Haverjaim mindenki teljesen szidtak, hogy lehet ilyen hülye, sose lesz így barátnőm, Ilyen külsővel örülj hogy egy nő egyáltalán szóba állt stb stb.
Valóban így lenne? Inkább éljek boldogtalanul olyan lánnyal aki nem jön be?
Csökkentsd már az elvárásaid!
Én magas, jóképű, sportos, szőke srác vagyok.
Elvárásaim szexre:
legyen minimum átlagos arcú és átlagos/vékony alkatú.
Elvárásaim tartós kapcsolatra:
legyen szép arcú és átlagos/vékony alkatú, emellé legyen kedves, aranyos, törődő, gondoskodó természetű
Ennyi. Nem csak azért vagyok ezerszer boldogabb az életben a nőkkel, mint te, mert esetleg jobban nézek ki, hanem mert nincsenek olyan elvárásaim, mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!