Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az örült, bolond csajokat végső soron bedarálja a megfelelési kényszer?
Mert eltűntek. Vagy én lettem szörnyen unalmas számukra.
De hiába él meg új csúcsokat a feminizmus, mert sok nő még mindig olyan, mintha valaki kusra nevelte volna őket.
"Vagy én lettem szörnyen unalmas számukra."
"szörnyen unalmas"
"szörnyen"
Szerintem nem tüntek/tüntünk el.
Nem minden pasi szereti a bolondos, jókedélyű, jókedvű csajokat.
Én sokszor azt veszem észre, hogy egy ideig óráig még tetszik nekik, de aztán besokalnak. (persze vannak kivételek) Ezt úgy értem, hogy találkoztam már olyan pasival is, aki azt mondta, hogy nehogy már én viccesebb, lazább legyek nála.
Szerintem szeretnek ebben is jobbak lenni nálunk!
szeretem a nagyszájú bolond nőket.De érthető ha nekem megfelelni akarnak :D otthon persze a jobb parancsol,így rám hagyatkoznak
ez a szöveg csak azért tűnik nagyképűnek mert gyorsan és tömören van megfogalmazva az igazság.
de a világba,nyugodtan rúgjanak bele egy nagyot,velem olyanok amilyennek lenniük kell,de a világon pedig kifejezetten kívánom hogy éljék ki romboló,és szadista hajlamaikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!