Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz ez az általánosítás, hogy a határozott férfias férfiak inkább megcsalják a párjukat, míg a határozatlan, férfiatlan, félénk fiúk nem?
Annyiban szerintem igaz, hogy a határozott, férfias férfiak könyebben tudnak felszedni nőket, jobban rájuk startolnak a hölgyek ezért hamarabb eshetnek kísértésbe jobb "minőségű" nőkkel.
De nem hiszem hogy a jellemtől függ ez, inkább csak a matematikától. Ha valakinél évi ötször próbálkoznak annak könyebb ellenálni mint akinél ötszázszor :)
Plusz a félénkebb mentalitásúak sokszor észre sem veszik ezeket a lehetőségeiket mert bekorlátozzák magukat a hiedelmeikkel és ezáltal szemellenzőt vesznek fel.
Hát...az én félénk, határozatlan férjemre is lecsapott egy határozott nőszemély...:(gondolom, nem akarta visszautasítani, ne tűnjön papucsnak...na meg is nőtt utána az önbizalma...
Ó
Úgyhogy ez nem igaz szerintem...Az ilyen típusú férfiakat általában felszedik..
Ez egy általánosítás, az "alamuszi nyuszi nagyot ugrik" meg egy közmondás. Nyilván van alapja mind a kettőnek, de azért egyikre se lehet nagyon konkrétan építeni.
Én határozott férfiként akkor csaltam meg a párom, amikor sz_r volt már az egész, most meg eszembe se jut, hogy más nők is képesek fekvő helyzetben lenni.
Ha szereted a párod, ugye... ha meg nem, hát akkor van olyan kísértés, ami ledönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!