Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire igaz ez az általánosí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz ez az általánosítás, hogy a határozott férfias férfiak inkább megcsalják a párjukat, míg a határozatlan, férfiatlan, félénk fiúk nem?

Figyelt kérdés
Mert ha igen, esküszöm ilyen pasikkal jövök össze :)
2016. jan. 6. 11:04
1 2
 11/16 Shaddark ***** válasza:
77%

Annyiban szerintem igaz, hogy a határozott, férfias férfiak könyebben tudnak felszedni nőket, jobban rájuk startolnak a hölgyek ezért hamarabb eshetnek kísértésbe jobb "minőségű" nőkkel.

De nem hiszem hogy a jellemtől függ ez, inkább csak a matematikától. Ha valakinél évi ötször próbálkoznak annak könyebb ellenálni mint akinél ötszázszor :)

Plusz a félénkebb mentalitásúak sokszor észre sem veszik ezeket a lehetőségeiket mert bekorlátozzák magukat a hiedelmeikkel és ezáltal szemellenzőt vesznek fel.

2016. jan. 6. 13:19
 12/16 anonim ***** válasza:
60%
Mind megcsal nyugi. Nekem is volt már határozott is, csendes is, egykutya.
2016. jan. 6. 17:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem stimmel ez az allitas.En neha kicsit hatarozatlan vagyok ,lett volna lehetoseg megcsalni a baratnoim de nem tettem. 27/f
2016. jan. 6. 17:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2016. jan. 6. 20:43
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát...az én félénk, határozatlan férjemre is lecsapott egy határozott nőszemély...:(gondolom, nem akarta visszautasítani, ne tűnjön papucsnak...na meg is nőtt utána az önbizalma...

Ó

Úgyhogy ez nem igaz szerintem...Az ilyen típusú férfiakat általában felszedik..

2016. jan. 7. 19:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Ez egy általánosítás, az "alamuszi nyuszi nagyot ugrik" meg egy közmondás. Nyilván van alapja mind a kettőnek, de azért egyikre se lehet nagyon konkrétan építeni.

Én határozott férfiként akkor csaltam meg a párom, amikor sz_r volt már az egész, most meg eszembe se jut, hogy más nők is képesek fekvő helyzetben lenni.

Ha szereted a párod, ugye... ha meg nem, hát akkor van olyan kísértés, ami ledönt.

2016. jan. 9. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!