Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen gerinctekenek az emberek?
...Azt èreznèm megcsalàsnak, ha egy olcsó nőcske miatt hagyna el minket a férjem...
5-ös, ha elhagy, az már nem megcsalás. Megcsalás pont az, ahogy ti éltek...együtt vagytok egy hazug, álszent házasságban, de férjed félred@g. Na sz megcsalás. Az meg hogy "olcsó nőcske" ahogy te nevezed miatt elhagy, nem biztos hogy a harmadik mindig egy kis olcsó nőcske. Lehet nálad többet ér, mint észben, mint értelemben!
Őszintén szólva én mindig elítéltem azt, aki ilyenre vetemedik, és most sem tartom elfogadhatónak, DE az, hogy én is kerültem olyan helyzetbe, amiben felismertem, hogy mennyire eltérhet egy-egy szituáció, mennyire nem lehet általánosítani. És ez nem kimagyarázás, továbbra sem tartom helyesnek, de én magam, akinek úgy gondolom szilárd értékrendje van is rá kellett , hogy jöjjek, hogy azért nem minden helyzet ugyanaz, függ az aktuális kapcsolattól, és a harmadik fél személye sem mindegy, a szituáció pedig pláne. Szóval most már óvatosabban ítélkezem, persze ettől nem tartom helyesnek az ilyesmit.
23/N
Itt tartunk. #6os válasznak már az első pár mondata is felháborító, és még vannak, akik fel is pontozzák.
Persze a férfiak tehetnek mindenről, a nők meg szentek.
Hölgyeim sajnállak benneteket...
A #14 válaszolóval értek egyet.
Egy, két választ leszámítva szánalmas a megkeseredett, párjukat elüldöző nők, és a fiatal, másik nemet még sosem látó, idealisták válaszai.
Egyébként nem vezet sehová. Ilyen lett a világ, mert most ez a divat. "Valósítsd meg, önmagad, és taposs át mindenkin." Éljen az "egyenjogúság", legjellemzőbb hozadéka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!