Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért ilyen gerinctekenek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen gerinctekenek az emberek?

Figyelt kérdés
Miért csalják egymást az emberek? Olyanok akik több tíz ève együtt vannak meghülyülnek, csalnak mind nők mind pasik! Miért kell ez? Ennyire nincsenek elveik tartásuk az embereknek? Mire jó ez?

2015. dec. 19. 22:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%

...Azt èreznèm megcsalàsnak, ha egy olcsó nőcske miatt hagyna el minket a férjem...

5-ös, ha elhagy, az már nem megcsalás. Megcsalás pont az, ahogy ti éltek...együtt vagytok egy hazug, álszent házasságban, de férjed félred@g. Na sz megcsalás. Az meg hogy "olcsó nőcske" ahogy te nevezed miatt elhagy, nem biztos hogy a harmadik mindig egy kis olcsó nőcske. Lehet nálad többet ér, mint észben, mint értelemben!

2015. dec. 20. 06:03
 12/17 anonim ***** válasza:
37%
Az emberek azért gerinctelenek mert kitalálták a megcsalás és társ mint tárgy és magántulajdon fogalmát. Csak a mai modern világban ezzel sok ember nem ért egyet és feszegeti a határokat. Miért ne lehetne néha másnak is örömet szerezni, de persze úgy, hogy a párunkat szeretjük mellette? Hányok ettől az önző, bizalmatlan és mindent magának akaró országtól. Ázsiában egyes országokban felajánlják a feleséget a vendégnek és ott az a normális...stb... A papok is csak prédikálnak miközben titokban gyerekekkel játszanak...
2015. dec. 20. 15:06
 13/17 anonim ***** válasza:
súlyos hibája a jámbornak ha saját maga helyett a világot akarja megjavítani
2015. dec. 20. 18:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva én mindig elítéltem azt, aki ilyenre vetemedik, és most sem tartom elfogadhatónak, DE az, hogy én is kerültem olyan helyzetbe, amiben felismertem, hogy mennyire eltérhet egy-egy szituáció, mennyire nem lehet általánosítani. És ez nem kimagyarázás, továbbra sem tartom helyesnek, de én magam, akinek úgy gondolom szilárd értékrendje van is rá kellett , hogy jöjjek, hogy azért nem minden helyzet ugyanaz, függ az aktuális kapcsolattól, és a harmadik fél személye sem mindegy, a szituáció pedig pláne. Szóval most már óvatosabban ítélkezem, persze ettől nem tartom helyesnek az ilyesmit.

23/N

2015. dec. 22. 15:38
 15/17 anonim ***** válasza:

Itt tartunk. #6os válasznak már az első pár mondata is felháborító, és még vannak, akik fel is pontozzák.

Persze a férfiak tehetnek mindenről, a nők meg szentek.

Hölgyeim sajnállak benneteket...

2015. dec. 27. 20:32
 16/17 anonim ***** válasza:

A #14 válaszolóval értek egyet.

Egy, két választ leszámítva szánalmas a megkeseredett, párjukat elüldöző nők, és a fiatal, másik nemet még sosem látó, idealisták válaszai.

Egyébként nem vezet sehová. Ilyen lett a világ, mert most ez a divat. "Valósítsd meg, önmagad, és taposs át mindenkin." Éljen az "egyenjogúság", legjellemzőbb hozadéka.

2015. dec. 27. 20:43
 17/17 anonim ***** válasza:
2018. febr. 6. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!