Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért ilyen gerinctekenek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen gerinctekenek az emberek?

Figyelt kérdés
Miért csalják egymást az emberek? Olyanok akik több tíz ève együtt vannak meghülyülnek, csalnak mind nők mind pasik! Miért kell ez? Ennyire nincsenek elveik tartásuk az embereknek? Mire jó ez?

2015. dec. 19. 22:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
57%

Nem gerinctelenek, de amit ahogy a kedvenc kajádra amit először mindennél jobban szeretsz is rá lehet unni, úgy a másikra is.

Önmagában nem lenne ezzel gond, ha nyíltan kezeli és csupán kaland, de ezek ellenére szereti a párját.

Én inkább azt ítélem el amikor érdekből van együtt valakivel legyen akár férfi akár nő és érzelmileg már nem kötődik hozzá, úgy csalja folyamatosan.

2015. dec. 19. 22:22
 2/17 A kérdező kommentje:
Ezt látom. Munkahelyen mindenhol hogy hiàba van rendes parja, jó élete lehetne mégis csal. Jön az új az érdekes rs mindrnt bekockáztat a semkiért. Roppant kiàbrándító.
2015. dec. 19. 22:26
 3/17 anonim ***** válasza:
Azt nem értem,min csodálkozol.A férfiak 70%-a ösztönlény,és a nők jó része is önző.Amire ráunnak,azt kidobják,ilyen a világ.
2015. dec. 19. 22:46
 4/17 A kérdező kommentje:
Elég hányadék világ.
2015. dec. 19. 22:54
 5/17 anonim ***** válasza:
52%
Mi a megcsalàs? Relatív, mindenkinél máshol van a hatàr. Èn nem èrzem megcsalàsnak a diszkrèt külön utakat, Azt èreznèm megcsalàsnak, ha egy olcsó nőcske miatt hagyna el minket a férjem, vagy fordítva. Nem köthetem meg, nem tilthatom, akkor csak mèg Inkàbb màs karjaiba hajszolnàm. Mi így megegyeztünk, jól működik, nem unatkozunk, szeretjük egymást ès harmóniában èlünk. Mi ezzel a gond?
2015. dec. 19. 23:10
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Van egy elméletem, férfiak főleg azért csalnak mert sokban benne van az állati ösztön.

Nők nagyrésze pedig azért mert a párjuk már nem annyira kedves velük mint régen. És újra nőnek akarják érezni magukat.

A másik ami mindkét félre igaz, kihűlnek a kapcsolatok mert sok a stressz, sokat dolgozunk, rohanunk egyfolytában, nem szánunk egymásra időt, olyan tárgyi dolgokat helyezünk előtérbe amiket nem lenne szabad, inkább tv, internet, telefon nyomkodás megy, mintsem hogy minőségi időt töltsünk partnerünkkel, de sorolhatnám...

Ja és még egy, talán a pénz is, ha többen megengedhetnének maguknak egy-egy lazítós hétvégét messzi a családtól gyerekektől, kicsit feltöltődnének, kicsit egymással foglalkoznának és magukkal is....de mivel szegénység van, így mi más marad szórakozásképpen? Ágyba bújunk a kolléganővel vagy épp kollégával, kinek mi.

De nyilván ez beállítottság kérdése is, van aki szemrebbenés nélkül megcsalja a párját, körülményektől függetlenűl.

Van aki semmilyen körülmények közt sem tenné meg, köztük én sem.

2015. dec. 19. 23:21
 7/17 anonim ***** válasza:
65%
Én soha nem csaltam meg egyik barátnőmet sem, inkább ha valami gáz volt, beszéljük meg. Engem viszont csaltak meg 2x is. Sajnos ez van. Volt olyan dolog amit nem tudtam nyújtani. Viszont ha az adott barátnőm elmondta volna, hogy ez nagyon fontos neki akkor az esetek 90%-ában meg is kapták volna amit akarnak. Szóból ért a ember. Megcsalni könnyebb úgy látszik.
2015. dec. 19. 23:45
 8/17 anonim ***** válasza:
70%
Lehet stresszre fogni, meg a kapcsolat unalmassá válásával érvelni... de gyávaságnak tartom a könnyebb utat választani, mint megfelelő kommunikációval megoldani a problémát.
2015. dec. 20. 00:44
 9/17 anonim ***** válasza:
Mert sok féreg ember van.
2015. dec. 20. 01:43
 10/17 anonim ***** válasza:
35%

5:

A másik becsapása a megcsalás.

Amit leírsz avval az a gond, hogy a külvilágnak eljátsszátok a házaspárt - nyilván valamiféle ettől remélt előnyökért -, miközben tartalmilag nem házasság, amit éltek, tehát hazugságban éltek.

A "diszkrét utak" is titkolt kapcsolatokat jelentenek magyarra fordítva. A titkolás szintén hazugság. Ha meg van beszélve, akkor ki elől és miért kell titkolni ezeket a kapcsolatokat? Miért hazudtok?

2015. dec. 20. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!