Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy alakulnak ki komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy alakulnak ki komoly kapcsolatban élő emberek között alkalmi "szituációk"?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok, 2 kis gyerkőccel, és egy jó, szerető kapcsolattal. Most vagyok kijövőben a babázásból, visszatalálok a női önmagamhoz. Nem akarom megcsalni a párom (nem vagyunk házasok), csak egy kis flörtöt szeretnék, azt, hogy a férfiak észrevegyenek mint nőt, kedveskedjenek, ilyesmi. De nincs benne igazán részem. Pedig csinosan öltözöm, gyakran hordok szoknyát, ruhát. Igaz, van némi feleslegem, de azért elhízott sem vagyok. A hajam hosszú, nem sminkelem magam, nincs műkörmöm, az arcom átlagos, de inkább helyes, mint csúnya.

Mindenhol azt hallom, mindenki csalja a párját, ennek nyilván van előszobája, de hol köttetnek ezek az ismeretségek?

2015. szept. 6. 20:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jól értem, te most valami nagyon-nagyon csúnya dolgot szeretnél előkészíteni?
2015. szept. 6. 20:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem csak flörtölni valakivel folytatás esélye vagy konkrét folytatés nélkül annyi, mint ha felizgatsz valakit, aztán tt hagyod álló léccel. Semmi értelme. Ezzel nem felbuzdítalak megcsalásra, de ha komolyan nem akarod megcsalni, akkor bele se kezdj ebbe. Tudom, hogy ti nők másképp működtök és nem minden mögött reméltek szeretkezést, de azért ez kicseszés lenne akármelyik férfivel is (partnereddel és jelölttel szemben is).
2015. szept. 6. 20:33
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem kimondottan (bár van egy-két beadatlan számlám). Inkább csak vonzó nőnek érezni magam, külső szemlélő megerősítéséből. Mert 9 év után ebben a kapcsolatban, amelyben élek, már ugye nem röpködnek a bókok, és ha van is, számomra nem úgy hat. Érezni akarom, hogy mások is megkívánnak, csak nem érzem ez a nagy helyzet.
2015. szept. 6. 20:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Ma már a csapból is erotika folyik, ahhoz, hogy fenntartsd egy férfi figyelmét, nem állhatsz meg a rövid szoknyáknál és ruháknál. Ha ebbe belekezdesz, félre fogsz lépni, az elhanyagolt szerelmi életed miatt egykettőre szerelmes leszel, oda a házasságod. Tisztább lenne lezárni már most, és akkor nem csak egy csalfa feleséget látnak benned a partnereid, akit ugyan megkívánnak, de megvetnek, hanem komolyan vesznek, és talán még kapcsolat is lehet a "flörtökből".
2015. szept. 6. 20:43
 5/11 A kérdező kommentje:
De én nem akarok más kapcsolatot, mert a jelenlegi remekül működik. Szóval inkább a magam háza táján tegyek rendet? Egyébként én már több félrelépésén túltettem magam a páromnak, és bár nem érzek kényszernek, hogy visszacsaljam, ki tudja? Lehet maradnom kéne a popómon, mielőtt megégetem magam...
2015. szept. 6. 20:45
 6/11 anonim ***** válasza:
A párod nem érezteti veled kellőképpen?
2015. szept. 6. 20:46
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán. Szeretkezésre van igénye, akár minden nap, nem is azzal van a baj. De soha nem hallom, hogy csinos vagyok, vagy jól nézek ki. És nincs hódítás, egymás kerülgetése, ilyesmik.
2015. szept. 6. 20:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Ne haragudj meg, de nem lehet, hogy nem vagy csinos? Az alapján, amit leírtál, elképzelhető, hogy amolyan szürke egér megjelenésed van, ami nem tűnik fel a férfiaknak.

Mert egyébként flörtölni bárhol és bármikor lehet, egy-egy bókot kapni meg pláne! A boltban a pénztáros, az utcán egy szembejövő idegen, a buszon az ellenőr, akárki mondhat egy kis bókot.

Én tényleg arra tudok tippelni, hogy nem vesznek észre. Milyen ruhákat hordasz? Mit szoktál csinálni a hajaddal?

Magamon azt vettem észre, hogy általában akkor vesznek jobban észre, ha élénk színű vagy fehér holmikat hordok. Érdekes, ilyen apróságok is nagyon számítanak!

2015. szept. 7. 08:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha a férjed több félrelépésén túl vagy, az azért lehet, mert már ő sem érzi ugyanazt veled, mint az elején. Valószínűleg a két kicsi gyerek miatt van melletted, a "jó, szerető" kapcsolat pedig csak látszat, de arra már nem futja az energiájából, hogy te is megkapj mindent a kapcsolattól, amire szükséged van. Ha feldobnád a válást, lehet nem is ellenkezne, hiszen a lelkiismerete csak ettől tartja vissza, mástól nem (más nők). Még fiatalok vagytok, és van esélyetek újrakezdeni valaki mással, úgyhogy most kellene tisztázni, van-e jövőtök együtt, vagy el kellene inkább engedni egymást. Szerintem ne a félrelépésen gondolkodj, inkább ülj le a férjeddel beszélni, hogy neked ez így nem jó, és vagy meg szeretnéd javítani a kapcsolatot, vagy válni. Nagy eséllyel a tettlegességig nem fog eljutni nála a javítás, még akkor sem, ha azt választja. Ha mégis, akkor volt értelme, de egyébként pedig állj a sarkadra, és ne elégedj meg egy látszat-kapcsolattal, amiben egyikőtök sem boldog, csak gyáva lépni.
2015. szept. 7. 09:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Tudod mi az igazán szexi egy férfi szemében? A humorérzék, az arcpír, a nyitottság, az alázat , egy okos visszavágás, egy nő aki már tudja magáról azt hogy gyönyörű, és persze magabiztos! A férfiak ezt a fajta erotikus kisugárzást veszik észre a nőkön és persze egy nő legyen csinos jól öltözött ápolt! Nem kínai straszköves gagyikra gondolok, hanem egyszerű elegáns viseletre!
2015. szept. 7. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!