Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha elmeséli akkor "ártatlan"?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmeséli akkor "ártatlan"? Mást nem zavarná ez?

Figyelt kérdés

A páromnak van egy kolleganöje aki -igaz kb 20évvel idösebb nálunk-de nem rossz nö.

Egyszer találkoztam vele.nagydumás laza nö de inkább olyan anyukásnak tünik mint egy könnyü nőcskének.

Nos párommal kb. 8Éve kollegák már. És állitolag a hölgy mindegyik férfi kollégájával közvetlen.

Párom mindig elmeséli hogy ha bent van a csaj akkor beszélgetnek. Mesélte hogy multkor bement a kollegina irodájába...tegnap megy egy buszban (szerelő mühelyben meloznak) beszélgettek KETTESBEN.

Azt is elmeséli hogy milyen dolgokrol beszélgetnek.

DE ÉN alapvetöen bizalmatlan és féltékeny tipus vagyok.

NEKEM ez a kettesben beszélgetés nagyon furcsa.

Az meg pluszba rosszb érzés hogy szinte bezárkozva vannak együtt.

Persze a párom mindent elmond... De hiába probálom lenyelni a békát és elfogadni hogy nincs és sosem volt köztük semmi... Nem megy.

Mindig arra gondolok hog biztosan több van köztük és pl. Viszonyuk van.

Számomra hihetetlen hogy ketten vannak 1órán át és "beszélgetnek" és csak ennyi..

Nekem ez olyan kamuszagu hogy nincs sem tapi sem szex..sem csok..sem semmi

Nagyon féltékeny vagyok. A párom meg nem érti mibajom..hiszen mesél és öszinte...szerinte velem van a baj.

De én beleörülök ebbe. Zavar a dolog és biztosra veszem hog megcsal vcsak sajnos bizonyitani nem tudom. Mivel szerintem akkor ia hihetetlen hogy "összezárva" nincs köztük semmi...

Igaz a mondás hogyha beszél rola arra ne llegyek féltékeny mert akkor nincs takargatnivaloja??

2015. dec. 12. 14:02
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Igaza van. Remélem észhez tér és elhagy.

Nem érzed, hogy te vagy a hülye? Komolyan nem? Itt mindenki a párod mellett áll. Nem gondolod, hogy oka van és talán tényleg te szorulsz kezelésre?

2015. dec. 13. 14:56
 32/33 anonim ***** válasza:

Neked már az is fura volt, amikor elment EGYEDÜL motorozni, és nem vette fel közben a telefont.H

a mentek az utcán és köszön egy nőismerősének, esetleg rá is mosolyog, akkor te már rögtön azt hiszed van köztük vmi?

2015. dec. 13. 18:00
 33/33 anonim ***** válasza:
Hányszor írod még ki ezt a kérdést? Legalább kétszer láttam már, hogy ugyanezen pörögsz. Hagyd ott, ha ennyire zavar. Jobb lesz mindenkinek. Főleg a barátodnak.
2015. dec. 13. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!