Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha elmeséli akkor "ártatlan"?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmeséli akkor "ártatlan"? Mást nem zavarná ez?

Figyelt kérdés

A páromnak van egy kolleganöje aki -igaz kb 20évvel idösebb nálunk-de nem rossz nö.

Egyszer találkoztam vele.nagydumás laza nö de inkább olyan anyukásnak tünik mint egy könnyü nőcskének.

Nos párommal kb. 8Éve kollegák már. És állitolag a hölgy mindegyik férfi kollégájával közvetlen.

Párom mindig elmeséli hogy ha bent van a csaj akkor beszélgetnek. Mesélte hogy multkor bement a kollegina irodájába...tegnap megy egy buszban (szerelő mühelyben meloznak) beszélgettek KETTESBEN.

Azt is elmeséli hogy milyen dolgokrol beszélgetnek.

DE ÉN alapvetöen bizalmatlan és féltékeny tipus vagyok.

NEKEM ez a kettesben beszélgetés nagyon furcsa.

Az meg pluszba rosszb érzés hogy szinte bezárkozva vannak együtt.

Persze a párom mindent elmond... De hiába probálom lenyelni a békát és elfogadni hogy nincs és sosem volt köztük semmi... Nem megy.

Mindig arra gondolok hog biztosan több van köztük és pl. Viszonyuk van.

Számomra hihetetlen hogy ketten vannak 1órán át és "beszélgetnek" és csak ennyi..

Nekem ez olyan kamuszagu hogy nincs sem tapi sem szex..sem csok..sem semmi

Nagyon féltékeny vagyok. A párom meg nem érti mibajom..hiszen mesél és öszinte...szerinte velem van a baj.

De én beleörülök ebbe. Zavar a dolog és biztosra veszem hog megcsal vcsak sajnos bizonyitani nem tudom. Mivel szerintem akkor ia hihetetlen hogy "összezárva" nincs köztük semmi...

Igaz a mondás hogyha beszél rola arra ne llegyek féltékeny mert akkor nincs takargatnivaloja??

2015. dec. 12. 14:02
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Nem kenyszerbol dumalgatnak.hanem mert igenylik egymas tarsasagat.

A pasim birna a not. Joban vannak.

Eppen ez a m lenyeg.hogy senki sem kenyszeriti a beszelgetesre meg arra hogy elvonuljon vele munkaidoben a ratarba vagy egy buszba dumalhatni...onmaga akarja. Es O magatol teszi ezt meg.mert elmondasa szerint ennyire "csipik" egymast. Es mondja hogy minden ferfi kollegaval szokott igy beszelgetni.

MIERT MI EZ A NO???? Pszichologus????????

2015. dec. 12. 15:52
 22/33 anonim ***** válasza:
Képzeld, lehet, hogy jó hallgatóság és jó tanácsokat tud adni. Vannak olyan nyitott, barátságos személyiségek, akiket mindenki kedvel, mert felderítik az embert. Neked hogy esne, ha a párod akarná megtiltani, hogy mostantól ne beszélj xy-nal, pl. a legjobb barátnőddel, mert biztos leszbiztek, teszem azt????!
2015. dec. 12. 15:55
 23/33 anonim válasza:
akkor itt az ideje neked is hasonló tevékenység után nézned. BESZÉLGESS FÉRFIAKKAL!! (nem azt írtam, h csald meg)Majd otthon mesélj te is erről neki és ha ő kezdi mesélni a beszélgetéseit, akkor csak hagyd figyelmen kívül egy egyszerű "aha, jóvan"-nal! Majd fordul a kocka....
2015. dec. 12. 15:55
 24/33 anonim ***** válasza:

Énis önszántamból buszozok haverommal. És önszántamból megyek ki vele a garázsba.

Néha ha nem melózik is beülünk valahova vagy sétálunk. És?? Nem történt,történik semmi sem. Ahogy írtam a páromat se zavarja és az ő feleségét sem.

A féltékenykedésed miatt fog megcsalni,de ha nem is csal meg otfog hagyni.

Pasi lennék nekem se kéne hisztis nő!

És igaza van,nem szabhatod meg neki h kivel mennyit beszéljen. Attol h vagy neki még nem csak körülötted forog a világ!!

2015. dec. 12. 19:12
 25/33 anonim ***** válasza:

"Plusz én recepcios is vagyok és több pasival találkozom "

Gondolom egész nap ezeknek a férfiaknak a farka lóg ki a szádból. Legalábbis a te gondolatmeneted alapján.

"MIERT MI EZ A NO???? Pszichologus??????"

A pszichológus az a néni/bácsi, akire neked szükséged van.

2015. dec. 12. 19:47
 26/33 anonim ***** válasza:
Már megint te??? Orvosi eset vagy...
2015. dec. 13. 02:53
 27/33 anonim ***** válasza:

Hányszor kérdezed még meg??

Igen, megcsal!!! Kizárt, hogy egy órán keresztül csak beszélgessenek! Igen, közben jár a keze is, de nem a munkán!

Igy már megfelel? Remélem igen és nem kérdezed meg többet!

2015. dec. 13. 05:27
 28/33 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést már többször kiírtad, kicsi változtatásokkal, de a sztorid ugyanaz.

Már válaszoltam többször is.

De most új ötletem akadt.

Vesd fel neki, hogy munkahelyet kellne váltania, akkor megnyugodnál...Nézd, hogy reagál...

Bár attól tartok, te a másik munkahelyén is találnál valakit akire féltékeny leszel...

Nem tarthatod örökké búra alatt...

2015. dec. 13. 10:40
 29/33 anonim ***** válasza:

Te már tettél fel kérdést ugyanerről, mindig eljutunk oda, hogy betegesen féltékeny vagy. Én csodálkozok, hogy van olyan férfi aki ezt kibírja... Ha a mühelyben nincs munkája a párodnak éppen akkor szerinted be kellene térdeljen a sarokba háttal mindenkinek? Miért ne beszélgethetné?

Ahogy írták, szerintem is te itt igazolást vársz, hogy neked van igazad, na akkor tessék (habár még mindig neked kellene pszihológushoz menned, hogy ne kergesd az őrületbe a párod):

Szóval amikor a párod reggel beér dolgozni s ott a nő, hamar hamar belépnek a mellékhelyiségbe, hogy utat adjanak a gyönyörnek, aztán indúlhat a meló... te ekkor még meg se ittad a kávédat s ők már megvoltak egymásnak. Kicsi dolgozás s ebédszünetkor cigi meg kávé helyett ismét egymásnak esnek. Ebéd után unalmas dolgozni, így inkább beszélgetnek 45 percig, természetesen rólad, ennek végeztével orálisan kielégítik egymást, hogy legyen valami változatosság.. Aztán kezded te a terrorizálást telefonon, párod akarattal kiviszi a telefonját a nőnek, az meg jól röhög a markába, hogy te hogy kínlódsz/háborogsz. Mivel közeledik a munkaidő vége párod a telefonja után megy s közben meginvitálja a nőt egy közös zuhanyra, ahol aztán egymást végigtapogatják, simogatják, kielégítik negyedszerre is, közben azon szórakoznak, hogy te be süket vagy, hogy mindent benyelsz.

...

Ha el akarod veszíteni a párod, akkor jó úton haladsz, ki bírná ki hosszú ideig, hogy állandóan gyanusítgatják? Ha nem reagál a telefonra akkor menj oda s nézd meg mit csinál, akkor talán neki is leesik a tantusz s megszabadul tőled. Beteg vagy.

2015. dec. 13. 10:53
 30/33 A kérdező kommentje:

Osszepakolt reggel es ugy volt hogy vegleg elkoltozik.

Vegul maradt.

Azt mondta szeret es imad de neki ezzel a beteges feltekenykedesemmel nem megy. Azt mondja ertsem meg hogy evek ota baratok es csak kollegak a novel es nem is tudna ra UGY nezni... Es sosem volt koztuk semmi

Elmondtam neki hogy szamonra fura hogy kettesben vannak.

Azt mondta ne nevettessem magam. Nem munkahelyen kockaztatna mert ott barki barkire ranyit....

Mondta hogy ha saros lenne nem is meselne nekem semmit es pont azert mond el nekem mindent mert nem akar hazudozni

2015. dec. 13. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!