Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmeséli akkor "ártatlan"? Mást nem zavarná ez?
A páromnak van egy kolleganöje aki -igaz kb 20évvel idösebb nálunk-de nem rossz nö.
Egyszer találkoztam vele.nagydumás laza nö de inkább olyan anyukásnak tünik mint egy könnyü nőcskének.
Nos párommal kb. 8Éve kollegák már. És állitolag a hölgy mindegyik férfi kollégájával közvetlen.
Párom mindig elmeséli hogy ha bent van a csaj akkor beszélgetnek. Mesélte hogy multkor bement a kollegina irodájába...tegnap megy egy buszban (szerelő mühelyben meloznak) beszélgettek KETTESBEN.
Azt is elmeséli hogy milyen dolgokrol beszélgetnek.
DE ÉN alapvetöen bizalmatlan és féltékeny tipus vagyok.
NEKEM ez a kettesben beszélgetés nagyon furcsa.
Az meg pluszba rosszb érzés hogy szinte bezárkozva vannak együtt.
Persze a párom mindent elmond... De hiába probálom lenyelni a békát és elfogadni hogy nincs és sosem volt köztük semmi... Nem megy.
Mindig arra gondolok hog biztosan több van köztük és pl. Viszonyuk van.
Számomra hihetetlen hogy ketten vannak 1órán át és "beszélgetnek" és csak ennyi..
Nekem ez olyan kamuszagu hogy nincs sem tapi sem szex..sem csok..sem semmi
Nagyon féltékeny vagyok. A párom meg nem érti mibajom..hiszen mesél és öszinte...szerinte velem van a baj.
De én beleörülök ebbe. Zavar a dolog és biztosra veszem hog megcsal vcsak sajnos bizonyitani nem tudom. Mivel szerintem akkor ia hihetetlen hogy "összezárva" nincs köztük semmi...
Igaz a mondás hogyha beszél rola arra ne llegyek féltékeny mert akkor nincs takargatnivaloja??
Nekem az b is hihetetlen hogy ha ugye letelik a müszak és a párom elmegy zuhanyozni..a xsaj nem megy be hozzá amikor tusol.
Nem tudok annyira naiv lenni hogy elhiggyem ezeket.
Nert ez igenis naivitás... Adott egy joképű.kisportolt okos pasi aki30 éves.
És nem mozdul rá a majd'50 éves jol szituált fiatalos kollegina???
Ezek szerint, ha te beszélgetsz egy férfival 1 órán keresztül, akkor az utolsó 10 percben tuti, hogy már az ágytámlát döngetitek?
Ne legyél hülye. Alapvetően bizalmatlan és féltékeny típus vagy.. Mi a fszért? Kinek jó ez? Ezzel te magad teszed tönkre a kapcsolatodat, mert felőrölöd saját magadat anélkül, hogy a másik bármit is tett volna.
Azért meséli el, mert nem akar titkokat, nem akarja, hogy félreértsd.. mert mi történne ha nem mondaná el és valahogy kiderül, hogy 1 órán keresztül beszélgettek kettesben?! Egyből azt hinnéd, hogy megkúrta.. na ugye. Ezért meséli el, mert nem akarja, hogy félreértsd azt, ami nincs.
Újra megkérdem.. ha te össze vagy zárva valakivel 1 órán át, akkor dugtok? Magadból indulsz ki?
Mindenki azt mondja hogy bizzak benne és ne féljek.mert ha magátol elmondja akkor nincs baj...
De nem tudom elfogadni ezt
.
Tisztában vagyok a beteges féltékenységemmel.
De ezeket a kettesben megektett 45perces beszélgetéseket heti 3x egyik nő sem tudná elhinni
Akkor lépj ki, ő meg hadd találjon magának egy értelmes nőt.
A barátodnak igaza van..veled van a baj!
Nem magambol indulok ki.
Plusz én recepcios is vagyok és több pasival találkozom
De elvakultan ragaszkodom a páromhoz
Ilyenkor pedig arra gobdolok hogy ö nem is bizto a hogy akkor ott épp gondol rám..
Van egy nagyonjó férfi barátom,buszvezető és szoktam vale buszozni és volt h kint a telepen miis beszélgettünk 1 órát is akár. És ennyi.
Őrülj h elmondja,de ha nyaggatod vele akkor is beszélni fog vele a tudtod nélkűl.
Ezért felesleges féltékenynek lenned.
Akkor ne ird le többet !!!
Igen szerintem is hazudhat
Nekem ez az egész hihetetlen.
Tekintve hogy a mi lapcsolatunk esm fenékig tejfel ... Nem hiszem hogy nem csal meg
Plusz érdekes hogy ha a csaj melozik akkor engem napközben nem is keres...ha irok is neki csak orák mulva válaszol....bezzeg beszélgetni jut ideje
Utolsó vagyok
Ám felesleges dolog a véltékenység. Akit lehet igyis ugyis viszik és ezmiatt is szakíthat veled.
Énis kb heti 4nap beszélgetek ,buszozok haverommal. A párom egyáltalán nem zavarja.
N/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!