Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha elmeséli akkor "ártatlan"?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmeséli akkor "ártatlan"? Mást nem zavarná ez?

Figyelt kérdés

A páromnak van egy kolleganöje aki -igaz kb 20évvel idösebb nálunk-de nem rossz nö.

Egyszer találkoztam vele.nagydumás laza nö de inkább olyan anyukásnak tünik mint egy könnyü nőcskének.

Nos párommal kb. 8Éve kollegák már. És állitolag a hölgy mindegyik férfi kollégájával közvetlen.

Párom mindig elmeséli hogy ha bent van a csaj akkor beszélgetnek. Mesélte hogy multkor bement a kollegina irodájába...tegnap megy egy buszban (szerelő mühelyben meloznak) beszélgettek KETTESBEN.

Azt is elmeséli hogy milyen dolgokrol beszélgetnek.

DE ÉN alapvetöen bizalmatlan és féltékeny tipus vagyok.

NEKEM ez a kettesben beszélgetés nagyon furcsa.

Az meg pluszba rosszb érzés hogy szinte bezárkozva vannak együtt.

Persze a párom mindent elmond... De hiába probálom lenyelni a békát és elfogadni hogy nincs és sosem volt köztük semmi... Nem megy.

Mindig arra gondolok hog biztosan több van köztük és pl. Viszonyuk van.

Számomra hihetetlen hogy ketten vannak 1órán át és "beszélgetnek" és csak ennyi..

Nekem ez olyan kamuszagu hogy nincs sem tapi sem szex..sem csok..sem semmi

Nagyon féltékeny vagyok. A párom meg nem érti mibajom..hiszen mesél és öszinte...szerinte velem van a baj.

De én beleörülök ebbe. Zavar a dolog és biztosra veszem hog megcsal vcsak sajnos bizonyitani nem tudom. Mivel szerintem akkor ia hihetetlen hogy "összezárva" nincs köztük semmi...

Igaz a mondás hogyha beszél rola arra ne llegyek féltékeny mert akkor nincs takargatnivaloja??

2015. dec. 12. 14:02
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Gondolom miközben beszélget, jár a keze (műhely). Vagy épp a munkáról beszélnek.

Neked meg írnia kellene, így közben nem tud dolgozni.

Nem hiszed el, hogy nem csal meg. Áruld már el, mi a francnak vagy akkor még vele?

2015. dec. 12. 14:21
 12/33 anonim ***** válasza:

Én a helyedben kérnék segítséget. Ez a féltékenység rég nem a párodról meg a kolléganőről szól.

Belőled indul ki, te érzed... okkal.

2015. dec. 12. 14:31
 13/33 A kérdező kommentje:

Rosszul hiszed.

Nem jar a keze

Mert akkor beszelget a novel ha nincs munak egyikuknek sem.

Mikozben beszelgetnek.egyik sem dolgozik csak ulnek.

Es ez bant hogy erre van ideje.nekem valaszolni meg nincs

2015. dec. 12. 14:32
 14/33 anonim ***** válasza:
Ez a legnagyobb gond a kapcsolatotokban amúgy?
2015. dec. 12. 14:35
 15/33 anonim ***** válasza:

istenem, ÁLLJ MÁR LE!

valami kicseszett idegesítő lehetsz...szépen eléred, hogy a beteges féltékenykedésed miatt fognak jogosan elhagyni.

" Számomra hihetetlen hogy ketten vannak 1órán át és "beszélgetnek" és csak ennyi..

Nekem ez olyan kamuszagu hogy nincs sem tapi sem szex..sem csok..sem semmi "

WTFFF?????!

2015. dec. 12. 14:53
 16/33 anonim válasza:
Addig vársz itt válaszra amíg azt nem írják neked, hogy biztosan megcsal...... csak saját magad gondolatmenetét szeretnéd igazolni nem tanácsot kérni. Beszéld meg a pároddal és kérd meg, hogy ne beszélgessenek (ha csak a munka meg nem kívánja). Amúgy meg......ne félj, kefélj! :)
2015. dec. 12. 15:36
 17/33 A kérdező kommentje:

Utolso.

Ezt mar kertem Tole.

Azt mondta en ne szabalyozgassam Ot ...meg ne szabjam meg neki hogy kivel beszlgessen....

2015. dec. 12. 15:38
 18/33 Caerus ***** válasza:

Kérdező, te magad írtad le a választ, többször is: "bizalmatlan és féltékeny tipus vagyok"

Ha egyszer egy munkahelyen dolgoznak, az még nem ugyanaz mintha aktívan keresné is a társaságát. Lehetőség adott lenne, és igen, lenne rá módjuk. De csak azért, mert valaki nyitva hagyja előtted a táskáját, még nem fogod kilopni belőle a pénztárcát, igaz? Pedig biztos sok pénz van benne, neked mégis hihetetlen, hogy van aki nem akar lopni? Szeret a férjed, igaz? Mert mi nem jelenthetjük ki biztosan, hogy van-e vagy nincs köztük valami több, nem vagyunk gondolatolvasók... de ha a férjed szeret, ha nem hidegültetek el egymástól, akkor oka sem lesz megcsalni. Nyolc éve kollégák, ha nálatok otthon minden rendben, nem lesz köztük 8 év után csak úgy hirtelen fellángolás.

2015. dec. 12. 15:42
 19/33 A kérdező kommentje:

Koszi utolso.

De a pasim sajat maga megy be a nohoz veszelgetni ha van ideje... Tehat O maga keresi a tarsasagat... Ez is zavar

2015. dec. 12. 15:49
 20/33 anonim ***** válasza:

Téged felesleges győzködni, ne is haragudj, neked kezeltetned kellene magad, mert igenis, amit művelsz, az már beteges. Ezt féltékeny típusú nőként írom. De más egy egészséges mértékű féltékenység, és más, ha már bebeszéled magadnak a hülyeséget. Épeszű férfi ezt nem tudom, mennyi ideig képes kibírni, de én rohadtul szégyellném magam a helyedben.

Arra nem gondolsz, hogy a 20 évvel idősebb nő esetleg valami "anyai barátnő vagy nagynéni szerepben fontos a párodnak? Az én párom is szokott beszélgetni, sokszor akár hosszú időn át is a női kollégáival, akik talán 10-20 évvel idősebbek nála, nem tudom pontosan. Nagyon sok fontos tanácsot kapott már tőlük párkapcsolatra vonatkozóan is, meg úgy általában az életben levő gondjaira. Amiket persze velem is megbeszél. Nekem érdekes módon eszembe sem jutott ezekbe a beszélgetésekbe semmi többet belelátni, mint amik. Amikor egy fiatal kolléganőjével beszélgettek órákat, na ott én is féltékeny voltam, de tökéletesen működött a megérzésem, hogy okkal, mert a csaj rástartolt, és a párom is elmondta, hogy hízeleg neki a "rokonszenve", de teljesen korrektül megbeszélte vele, hogy 3 lépés távolság. Ja és igen, elhiszem neki, hogy nem történt semmi, egy csók se, meg tipi-tapi se. Annak ellenére, hogy iszony mód örülök, hogy az a csaj már nem dolgozik náluk. :P

2015. dec. 12. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!