Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ugye csak ártatlan dolog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye csak ártatlan dolog?

Figyelt kérdés
Hétvégente mindig kitakarítom a kocsit, mert két kicsi gyerek mellett hamar rumli lesz. Leeső morzsa pl. Azonban az utóbbi időben tele van a hátsó ülés szőke hajszálakkal. Még az ülések között is. Én vörös vagyok. Nem akartam direkte rákérdezni a férjemnél, csak megérdeklődtem, hogy vitt-e valakit a kocsiban. Azt mondta hogy egy hónapja vitt pár kollégát a központba, mikor továbbképzésre mentek. Ok, de minden héten újból tele a kocsi vele. Nem jár haza későn, mindig felhív ha jön stb. semmi gyanús dolgot nem vettem észre ezen kívül. Ha rendszeresen elvisz valakit egy darabon, mert útba esik, akkor miért nem mondja el? Ebben semmi gond nincs. Vagy fél, hogy mit szólnék hozzá? Nem tudom elképzelni, hogy a kocsiban lenne "valami". Azért kicsit megijedtem. Ami zavar, az, hogy minden hétvégén találok. Ez az, ami elbizonytalanít. Ugye bennem van a hiba? Szégyenlem magam még a húgomtól sem merek ebben tanácsot kérni.
2015. ápr. 7. 16:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Én nem szoktam sumákolni a férjem háta mögött. Hétvégén kihívnám a kocsihoz, megmutatnám neki a hajszálakat és megkérdezném tőle, hogy hogyhogy tele vele a kocsi minden hétvégére? Aztán meghallgatnám amit mond. A kommunikáció nálunk így működik. Nem gyártok a háta mögött összeesküvés elméleteket. N31
2015. ápr. 7. 16:04
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ebben innen úgysem tudunk segíteni. Ha igazán jó a viszony köztetek, szerintem kérdezz rá nyugodtan. Nyilván nem "direktbe" hogy megcsalt-e vagy ráförmedve, de nincs semmi rossz abban ha megkérdezed mi az a sok szőke hajszál amit minden héten ki kell takarítanod. Így te is megnyugszol, kár heteken keresztül ezen stresszelni.
2015. ápr. 7. 16:08
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem a férjed kérdezed erről?
2015. ápr. 7. 16:08
 4/18 anonim ***** válasza:
30%
Én egy ilyen kis semmiség miatt nem vagyok már menyasszony. Kezdjel gyorsan nyomozni!
2015. ápr. 7. 16:12
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
nem jó helyen érdeklődsz :) 50-50% az esélye, hogy ártatlan, vagy bűnös, szóval ha eredményt szeretnél, akkor őt kellene megkérdezni. Szerintem nem kell szégyellned magad azért, mert gyanakodsz. Nyugodtan kérdezd meg tőle.
2015. ápr. 7. 16:15
 6/18 acelsziv ***** válasza:
96%
Mi a franc? Vedlik az illető, hogy tele van tőle a kocsi? Amúgy az intenzívebb hajhullást az is okozhatja hogy a fej dörzsölődik az üléshuzathoz... Esetlég beletúrnak a hajba...
2015. ápr. 7. 16:20
 7/18 A kérdező kommentje:
Egyrészt nagyon kellemetlen az egész. Másrészt meg mégis mit mondana? Gondoljátok bevallaná? Megkérdeztem volt-e valaki a kocsiban. Írtam fent is. Úgy érzem hülyét csinálnék magamból.
2015. ápr. 7. 16:23
 8/18 anonim ***** válasza:
63%
Akkor OLVASSÁTOK el figyelmesen, szóról szóra a kérdést. Aki lebuktatja a kérdezőt vállon veregetheti magát.
2015. ápr. 7. 16:24
 9/18 A kérdező kommentje:
Meg a két ülőpárna között is volt mélyen. Ehhez csak úgy férek hozzá ha felhajtom az ülőrészt.
2015. ápr. 7. 16:25
 10/18 anonim ***** válasza:
96%
én nem hiszem el, hogy ennyire buta nök léteznek.
2015. ápr. 7. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!