Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye csak ártatlan dolog?
Figyelt kérdés
Hétvégente mindig kitakarítom a kocsit, mert két kicsi gyerek mellett hamar rumli lesz. Leeső morzsa pl. Azonban az utóbbi időben tele van a hátsó ülés szőke hajszálakkal. Még az ülések között is. Én vörös vagyok. Nem akartam direkte rákérdezni a férjemnél, csak megérdeklődtem, hogy vitt-e valakit a kocsiban. Azt mondta hogy egy hónapja vitt pár kollégát a központba, mikor továbbképzésre mentek. Ok, de minden héten újból tele a kocsi vele. Nem jár haza későn, mindig felhív ha jön stb. semmi gyanús dolgot nem vettem észre ezen kívül. Ha rendszeresen elvisz valakit egy darabon, mert útba esik, akkor miért nem mondja el? Ebben semmi gond nincs. Vagy fél, hogy mit szólnék hozzá? Nem tudom elképzelni, hogy a kocsiban lenne "valami". Azért kicsit megijedtem. Ami zavar, az, hogy minden hétvégén találok. Ez az, ami elbizonytalanít. Ugye bennem van a hiba? Szégyenlem magam még a húgomtól sem merek ebben tanácsot kérni.2015. ápr. 7. 16:01
11/18 anonim válasza:
Ne is mond tovább! Még belegondolni is rossz, ahogy bedugja a férjed a nő fejét az ülés alá..........brrrr!
12/18 anonim válasza:
azt, hogy kérdezz rá, úgy értem, hogy ne azt kérdezd meg, hogy szokott-e kollégákat fuvarozni, hanem direktbe azt, hogy "miért van tele rendszeresen szőke hajszálakkal a kocsi és ki az az illető, aki heti szinten az ülésen fetreng és miért?" Lehet, hogy letagadja, de azért a férjedet csak ismered annyira, hogy észrevedd rajta a kamuzás jeleit! Én mindig észre veszem és folyton ezen poénkodik a párom is, hogy egyszerűen semmit nem tud előlem eltitkolni, mert mindig rászólok, hogy "kamuzol". Jó, nálunk nem megcsalásos dolgokról van szó, de általánosságban is azt gondolom, hogy aki rendesen ismeri a párját, az levágja, ha hazudik a másik.
13/18 anonim válasza:
Képzeld az milyen lesz, ha nem találsz semmit. Mert az azt fogja jelenteni, hogy kopasz nővel csinálja a kocsitokban!
Atya ég!
14/18 anonim válasza:
Nem baj, amíg vacillálsz, addig nyugodtan dughatja vagy szpathatja a kolléganőt.
15/18 anonim válasza:
Kérdezö te nem hülyét csinàlnàl magadbol, hanem hülye VAGY!!
16/18 anonim válasza:
Azért mondom,hogy nyomozgatni kezdj,de csak okosan. Telefon, cseteles, eljarasok, túlórák, kollégák stb.
Legyen nyitva a szemed,mert mondom, engem a kedves 3 hónapig szemrebbenés nélkül csalt,mindig hívott,hogy mikor jön, jajjjdekar tuloraznia kell,de siet. Aztán nagyon fasza volt hazajönni a tisztaságra, friss vacsorára, szexre meg pihenésre. Nagy kár,hogy egy menetet már túlóra alatt is nyomott a kis koleginaval az iroda arra alkalmas helységében. Ne legyél már hülye!
Ki vedlene más a ti kocsitokba, egy szőke hosszuhaju kutya,vagy mi?!
17/18 anonim válasza:
Szerintem van abban valami, hogy szeretője van. Ha csak furikázik valakit rendszeresen miért titkolná el? Nyomozz.
18/18 anonim válasza:
A gyerekeid sem szokek véletlenül? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!