Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaläs lebuktatas, bloffel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaläs lebuktatas, bloffel?

Figyelt kérdés

Ha erzem,hogy a parom megcsalt,de nyilvan nem ismeri be... Viszont egyre gyanusabb..akkor errol mi a velemeny?

Oke,gonosz, de igy hatha vall...

Pl. Egy altalam betett ovszer papirba kocsiba,amit megtalalok es a szeme ele teszem stb.

Tudo.,undorito...de velemeny, mukodhet

Probalta valaki?

Ugy erzem biztos abban,hogy nem bukhat el, tuksagosan profinak hiszi magat szerintem.

2015. szept. 16. 11:29
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
Beteg feje a kérdezőnek..
2015. szept. 18. 19:43
 42/56 A kérdező kommentje:

Most ugy dontottem,hogy viselkedek es valtoztatok magamon es a hozzaallasomon,bizok benne es osszeszedem magam.

Most jott be a melohelyemre hogy o elmegy motorozni EGYEdUl.... Hmm... Nem fura?

2015. szept. 19. 16:33
 43/56 anonim ***** válasza:
100%
Barom.
2015. szept. 19. 16:46
 44/56 A kérdező kommentje:

Nagy motoros...imad menni, igaz nincs mindig kedve.

De van hogy en melozok es ha joudo van,o elnegy kerulni 1-2orara ..egyedul... Neken ezolYan fura

2015. szept. 19. 17:12
 45/56 anonim ***** válasza:
Az ilyen embernek, mint neked egy jó nagy verés kéne, akkor észhez térnél.
2015. szept. 19. 17:38
 46/56 anonim ***** válasza:
100%
De mi abban a fura, hogy elmegy pár órára, mert egyedül akar lenni? Miért ne lenne egyedül? Te nem szoktál néha egyedül lenni? Neked nincsenek gondolataid amiket rendezni akarsz?
2015. szept. 19. 18:27
 47/56 anonim ***** válasza:
100%
Ez fogyatékos, ennek lehet írni bármit, csak a saját kreténségét fogja hajtogatni. Jobb helyen már kényszer gyógykezelnék..
2015. szept. 20. 00:02
 48/56 anonim ***** válasza:
40%

Kedves kérdező! Ha a párod valóban megcsal, a lehető legidiótább módon viselkedsz.

Tulajdonképpen a folyamatos ellenőrzésekkel és hisztikkel éberen tartod! Így persze, hogy mindig eltűnteti a bizonyítékot, hiszen közvetve figyelmezteted!

Ahoz, hogy el tudd altatni az éberségét, maradj nyugodtan!

Semmi hiszti, gyanúsítás. Így egy idő után óvatlan lesz!

2015. szept. 20. 00:58
 49/56 A kérdező kommentje:

Meg ami nagyon zavar es nem ertem,az az hogy napinta 2x beul a wcre a telefonjaval kb20percekre...

Nem ertem komolyan. Tarskeresozik,vagy mi??

De amugy meg nem dugdossa a telojat,odaadja, nem erdekli ha nyomkodom

2015. szept. 20. 13:51
 50/56 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondtam, h nem 100-as :D
2015. szept. 20. 14:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!