Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaläs lebuktatas, bloffel?
Ha erzem,hogy a parom megcsalt,de nyilvan nem ismeri be... Viszont egyre gyanusabb..akkor errol mi a velemeny?
Oke,gonosz, de igy hatha vall...
Pl. Egy altalam betett ovszer papirba kocsiba,amit megtalalok es a szeme ele teszem stb.
Tudo.,undorito...de velemeny, mukodhet
Probalta valaki?
Ugy erzem biztos abban,hogy nem bukhat el, tuksagosan profinak hiszi magat szerintem.
Most ugy dontottem,hogy viselkedek es valtoztatok magamon es a hozzaallasomon,bizok benne es osszeszedem magam.
Most jott be a melohelyemre hogy o elmegy motorozni EGYEdUl.... Hmm... Nem fura?
Nagy motoros...imad menni, igaz nincs mindig kedve.
De van hogy en melozok es ha joudo van,o elnegy kerulni 1-2orara ..egyedul... Neken ezolYan fura
Kedves kérdező! Ha a párod valóban megcsal, a lehető legidiótább módon viselkedsz.
Tulajdonképpen a folyamatos ellenőrzésekkel és hisztikkel éberen tartod! Így persze, hogy mindig eltűnteti a bizonyítékot, hiszen közvetve figyelmezteted!
Ahoz, hogy el tudd altatni az éberségét, maradj nyugodtan!
Semmi hiszti, gyanúsítás. Így egy idő után óvatlan lesz!
Meg ami nagyon zavar es nem ertem,az az hogy napinta 2x beul a wcre a telefonjaval kb20percekre...
Nem ertem komolyan. Tarskeresozik,vagy mi??
De amugy meg nem dugdossa a telojat,odaadja, nem erdekli ha nyomkodom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!