Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaläs lebuktatas, bloffel?
Ha erzem,hogy a parom megcsalt,de nyilvan nem ismeri be... Viszont egyre gyanusabb..akkor errol mi a velemeny?
Oke,gonosz, de igy hatha vall...
Pl. Egy altalam betett ovszer papirba kocsiba,amit megtalalok es a szeme ele teszem stb.
Tudo.,undorito...de velemeny, mukodhet
Probalta valaki?
Ugy erzem biztos abban,hogy nem bukhat el, tuksagosan profinak hiszi magat szerintem.
Futjuk a koroket...es nincs bizonyitekom, o pedig allitja hogy artatlan...de nekem ez nem stimmel.
Paranoia ide vagy oda...szeri tem az ember megerzi ha atverik,atvertek.
Nyilvanvalo hogy ha eddig nem isnerte be,hogy hazudik akkor mostmar nem fogja.
De szerintem tagad.
Amikor felhozodik a tema tiazta ideg,ordit,csunyan beszel velem stb
Na figyelj egy ismerősőm ugyan ebbe a helyzetbe volt, a férjének előfizetéses telefonja van és lekérte a részletes számlát visszamenőleg! Lebukott a hapsi 47 éves és egy 19 éves lánnyal volt viszonya, mindent bevallott!
Na én ezekből tanulva a neten tartom a kapcsolatot a szeretőmmel illetve személyesen csak!
Ha megcsalt = vége, hisz megcsalt
Te féltékeny vagy = tönkre teszed kapcsolatot, mert kibírhatatlan vagy! egyikőtöknek sem jó ez az állapot...
inkább vess véget neki, mert így is úgy is vége...mert te addig nem nyugszol amíg "le nem bukik" és ezzel megmérgezed az egész kapcsolatot...
Ha nem csalt meg akkor meg hiába próbálod lebuktatni, hisz te találod ki az egészet...
22F
"Nekem az a véleményem, hogy ha lenne valakije, már rég lecserélt volna rá, mivel pokollá teszed az életét. "
Kivéve akkor ha az illető depressziós és nem tud szabadulni és nem is akar párjától mert "mindent" megad neki párja(amit tud jelenleg) de azért a szeretővel csak találkozgatnak....akkor minek szakítana neki így jó....SZÁNALMAS,undorító,gerinctelen emberek vannak!!! HA ez a helyzet feltéve!!!
Wanda, igazad van, mit tudjuk - ha volna is nő, hogy csinálják, óvszerrel, a nélkül, milyen félével...
De most meg azt a bogarat ülteted el a Kérdező agyában, ha óvszer nélkül, akkor meg biztosan nemi beteg is ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!