Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaläs lebuktatas, bloffel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaläs lebuktatas, bloffel?

Figyelt kérdés

Ha erzem,hogy a parom megcsalt,de nyilvan nem ismeri be... Viszont egyre gyanusabb..akkor errol mi a velemeny?

Oke,gonosz, de igy hatha vall...

Pl. Egy altalam betett ovszer papirba kocsiba,amit megtalalok es a szeme ele teszem stb.

Tudo.,undorito...de velemeny, mukodhet

Probalta valaki?

Ugy erzem biztos abban,hogy nem bukhat el, tuksagosan profinak hiszi magat szerintem.

2015. szept. 16. 11:29
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:

Futjuk a koroket...es nincs bizonyitekom, o pedig allitja hogy artatlan...de nekem ez nem stimmel.

Paranoia ide vagy oda...szeri tem az ember megerzi ha atverik,atvertek.

Nyilvanvalo hogy ha eddig nem isnerte be,hogy hazudik akkor mostmar nem fogja.

De szerintem tagad.

Amikor felhozodik a tema tiazta ideg,ordit,csunyan beszel velem stb

2015. szept. 16. 12:33
 12/56 anonim ***** válasza:
12%

Na figyelj egy ismerősőm ugyan ebbe a helyzetbe volt, a férjének előfizetéses telefonja van és lekérte a részletes számlát visszamenőleg! Lebukott a hapsi 47 éves és egy 19 éves lánnyal volt viszonya, mindent bevallott!

Na én ezekből tanulva a neten tartom a kapcsolatot a szeretőmmel illetve személyesen csak!

2015. szept. 16. 12:41
 13/56 anonim ***** válasza:
100%

Ha megcsalt = vége, hisz megcsalt

Te féltékeny vagy = tönkre teszed kapcsolatot, mert kibírhatatlan vagy! egyikőtöknek sem jó ez az állapot...

inkább vess véget neki, mert így is úgy is vége...mert te addig nem nyugszol amíg "le nem bukik" és ezzel megmérgezed az egész kapcsolatot...

Ha nem csalt meg akkor meg hiába próbálod lebuktatni, hisz te találod ki az egészet...

22F

2015. szept. 16. 12:41
 14/56 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, van az a szint, ahol az embernek elgurul a gyógyszere. Ha engem ennyira halálba szekálnának, akkor én is üvöltöznék meg trágárkodnék. Tud olyat tenni, mondani, amitől megnyugodnál? Ezen szerintem érdemes lenne elgondolkodni. Nekem az a véleményem, hogy ha lenne valakije, már rég lecserélt volna rá, mivel pokollá teszed az életét. Te magad vagy az, aki előbb utóbb bele fogja hajszolni a szakításba vagy a megcsalásba. Ha biztos vagy benne, hogy megcsal, akkor hagyd ott, mert így jó úton jártok ahhoz, hogy mindketten a zárt osztályon kössetek ki...
2015. szept. 16. 12:43
 15/56 anonim ***** válasza:
100%
12-es. Átláttad a dolgok lényegét. Módfelett hasznos volt a hozzászólásod, ami a kérdező számára csak olaj a tűzre.
2015. szept. 16. 12:45
 16/56 anonim ***** válasza:
Az komoly! Azt ugye tudod h ez felemészt vagy beszélj vele őszintén erről vagy hagyd ott és lépj!
2015. szept. 16. 12:46
 17/56 anonim ***** válasza:

"Nekem az a véleményem, hogy ha lenne valakije, már rég lecserélt volna rá, mivel pokollá teszed az életét. "

Kivéve akkor ha az illető depressziós és nem tud szabadulni és nem is akar párjától mert "mindent" megad neki párja(amit tud jelenleg) de azért a szeretővel csak találkozgatnak....akkor minek szakítana neki így jó....SZÁNALMAS,undorító,gerinctelen emberek vannak!!! HA ez a helyzet feltéve!!!

2015. szept. 16. 13:04
 18/56 anonim ***** válasza:
Kérdező! Ennyi erővel bárki beleköthet bármibe. A párod valószínűleg nem azért mondta, h élne a 2.eséllyel mert valami van a háttérben, hanem csak simán kijelentette ha ne adj Isten megtörténne akkor sem akar elveszíteni. Ennyi! Én ezt így veszem. De amíg te frusztrált vagy, addig minden kijelentése ami neked nem elég jó, abban elfogsz akadni. Az én párom is kitörli mindig az előzményeit a telefonból de sose arra gondolok, h valamit ott találnék. Ha megakar valaki csalni akkor úgyis megcsal. Felesleges tépni az idegeidet! :)
2015. szept. 16. 13:09
 19/56 anonim ***** válasza:
2015. szept. 16. 16:18
 20/56 anonim ***** válasza:

Wanda, igazad van, mit tudjuk - ha volna is nő, hogy csinálják, óvszerrel, a nélkül, milyen félével...

De most meg azt a bogarat ülteted el a Kérdező agyában, ha óvszer nélkül, akkor meg biztosan nemi beteg is ....

2015. szept. 16. 16:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!