Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál, ha tudnád, hogy a férjed "ócska nőket" hívogat, de bizonyítékod nincs rá, hogy el is megy?
Tudom... lépjek le, hagyjam ott, nekem az túl egyszerű.
Ha valaki ilyeneket csinál, akkor nem kap meg otthon valamit, ezt is tudom, de szerinte bombázó vagyok, szexi vagyok, tökéletes vagyok és nem tudom melyikőnkkel van akkor a baj?!
Annyit szeretnék elérni, hogy lebukjon vagy magától ismerje be és tudatosuljon benne hogy tudok a dolgairól nem vagyok hülye, mint ahogy azt ő szeretné. Aztán majd ráérek dönteni a sorsáról.
Olyan szinten hazudozik, hogy még a hülye is átlátja, csak ő nem. Van ötletetek? Sajnos követni nem tudom, mert nincs autóm.
Ver téged?Zaklatja a gyermekeidet?Kocsmába jár is elveri a keresetét?
Attól még,hogy egy kicsit eljár szórakozni,máris ki kell herélni a férfit?
Mondjuk állj elé és mondd azt neki, hogy tudsz mindenről.
Nyilván férfi eléggé ahhoz, hogy őszinte legyen, csak minek férfiasan őszintének lenni, ha férfiasan el is lehet tusolni és akkor nincsen családi veszekedés?
Ez csak egy feltevés nem mondom,hogy így van!:
Ez,hogy Te "tökéletes vagyok" arra enged következtetni,hogy nem hagyod,hogy férfi legyen melletted. Szerintem mindig mindenben Neked kell,hogy igazad legyen és Te irányítasz. Ezt sok Férfi nem tudja elviselni. Lehet ezért jár ilyen úton, mert nem hagyod érvényesülni de így tud. Jó nem kell,hogy mindig Ő hordja a nadrágot de az nem árt,ha Ő így gondolja,hogy így van. Tudod egy Nő ezt tudja irányítani.
Nem lehet,hogy ez a probléma oka?
Lehet férfi vagy te helyette is :)
Ha meg elnyomod, akkor mire számítasz? Pf...
nekem már az ilyen szintű hívogatás is megcsalás, ami nem megbocsájtható
ha egyszerű, ha nem akkor is elhagynám...ennyi..
ez nem egy olyan dolog, amin "javítani" lehetne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!