Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál, ha tudnád, hogy a férjed "ócska nőket" hívogat, de bizonyítékod nincs rá, hogy el is megy?
Figyelt kérdés
Tudom... lépjek le, hagyjam ott, nekem az túl egyszerű.
Ha valaki ilyeneket csinál, akkor nem kap meg otthon valamit, ezt is tudom, de szerinte bombázó vagyok, szexi vagyok, tökéletes vagyok és nem tudom melyikőnkkel van akkor a baj?!
Annyit szeretnék elérni, hogy lebukjon vagy magától ismerje be és tudatosuljon benne hogy tudok a dolgairól nem vagyok hülye, mint ahogy azt ő szeretné. Aztán majd ráérek dönteni a sorsáról.
Olyan szinten hazudozik, hogy még a hülye is átlátja, csak ő nem. Van ötletetek? Sajnos követni nem tudom, mert nincs autóm.
2014. febr. 21. 10:03
21/26 A kérdező kommentje:
aha.. szóval ő marad mellettem, ha elviselem a baromságokat... hűűű ez aztán a hímsovinizmus
2014. febr. 22. 18:06
22/26 A kérdező kommentje:
swinger klub?? nem írtad, de gyanítom férfi vagy
2014. febr. 22. 18:09
23/26 anonim válasza:
Persze hogy jó neki minden,ha eljár prostikhoz.:)
24/26 anonim válasza:
Én blöffölnék. Úgy tennék, mint aki mindent tud, mert fogalma sincs róla, hogy én mit tudok és mit nem, beleeshet abba a csapdába, hogy magától is elismeri. Csak viselkedj mindentudóan. Te igenis tudod, hogy csal, széplányokat hívogat, és tuti nem állt meg ennyinél. Ennyi általában bőven elég.
25/26 anonim válasza:
Sztem a magánnyomozó egy kiváló lehetőség ilyen célra.
26/26 A kérdező kommentje:
majd tartok szeretőt :)
2014. febr. 27. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!