Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tud meg hogy a Férjed megcsal-e ha nincs bizonyítékod, de érzed hogy egy barátnődhöz "közelebbi" kapcsolatba kerűlt?
Csak a rossz megérzés? Ez minden?
Kérdezz rá mindkettőnél pl.
Viszont az is tény, hogy elképesztő nagy égés lesz ha esetleg kiderül, hogy alaptalan a megérzésed. Az komoly bizalmi válságot szűlhet, aminek te leszel az okozója.
Nyomozgatni mindig megalázó, mert belekényszerít egy olyan helyzetbe, ami ha kiderül, iszonyatosan kellemetlen. Függetlenül attól, hogy valóban történt-e megcsalás vagy sem. Én amikor gyanakodtam, akkor konkrétan rákérdeztem a páromnál, hogy van-e alapja a gyanúmnak vagy sincs. Elhittem a válaszát.
Egyszer egy ismerősöm azt mondta, ő nem nyomozgat, ugyanis ne az ő lelki terhe legyen, ha a párja hűtlen. Hordozza a lelki terhet az, aki megteszi. És végülis igaz, hiszen miért te stresszeld magad miatta?
hááááát nézd, ha nem mondják el, vagy nem "buknak" le, igazából sehonnan.
A "nyomozástól" nem véletlenül óvunk. Mert nagyon könnyű vele lyukat ütni a házasságodban. Gondold el, hogy mekkora patália lenne ha kiderülne, hogy alaptalanul kémkedtél.
Nem ismerlek, nem tudom miért más a hangulat közte-barátnőd, és a házasságodban. Megértem, hogy zavar, de szerintem annál többet nem tehetsz, mint elmondod, hogy ez téged zavar.
A szomszédaid?
Tehát vagy két házaspár, a másik pasi csalja az asszonyt, a férjed gyaníthatóan a feleséggel téged, és azt kérdezed, hogyan legyél biztos efelől?
A hangulat, a lehetőség fokozottan fennáll, csak nem vagy biztos benne?
Ha a szomszédok, akkor nem gond váratlanul becsöngetni valami jól kitalált kamu indokkal nem? :))))
Viszont ha beigazolódik, akkor az igen érdekes helyzet lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!