Ha átmész valamelyik kisgyerekes barátnődhöz, mit viszel ajándékba? Nem "nagy" vendégségre gondolok.
Attól függ, mennyi idős a csemete...
Mindig olcsó dolgot- nem gagyit- viszek, ne érezze magát kellemetlenül a barátnőm...
Csokit, kifestőt, ceruzát, gyümölcsöt...
De mindig megkérdezem a csemete anyját előtte, odaadhatom-e
a gyereknek...
Csokit sok szülő ellenzi. gyümölcsre lehet érzékeny...
Bármit vihetsz, gyerek életkorának megfelelőt..
A gesztus a lényeg....
Ja, ha több gyerek van, midegyiknek, külön..
Nem lehet csak pl. a "kicsinek" vinni...
egy kedves barátunk színezőt foglalkoztatót és világítós tollat hozott eddig és pudingot párszor gumicukrot és ruhát .
Neki még nincs babája de már lezsíroztuk hogy megkapja az összes babacipőnket kb. 30 párról van szó.
08.34-es vagyok.
sztem Ő gyermektelen és kisbabáshoz megy.
de alapvetően mindegy ha lenne is gyereke v. nincs.
valamilyen apróságot illik vinni de csak ha nem találkoztok napi szinten mert úgy már megterhelő lenne .
de ha heti egyszer akkor igen ezek elégnek bizonyulnak . pici gyerek mindennek tud örülni :D
Amit én vittem mindig a Barátnőmnek, ill. a kiscsajnak: Sokat jártam hozzájuk, heti 1-2 alkalommal biztos, így "nagy" dolgokat csak alkalomra kaptak. Tehát: Anyukával egyeztetve: bébiétel, bébideszert, gyümölcs, később: kuki, joghurt, krémtúró, puding, túró-rudi, tejszelet, mikor-mi. Szerintem ez tök jó, a kiscsaj is örült ezeknek, meg azért lássuk be: Anyukának is kicsit könnyebb!
Most már nekem is itt a kiscsaj, és mindig örülök az ilyesminek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!