Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lea222 kérdése:
Hogyan tud meg hogy a Férjed megcsal-e ha nincs bizonyítékod, de érzed hogy egy barátnődhöz "közelebbi" kapcsolatba kerűlt?
Figyelt kérdés
Aki jártas ebbe adjon ötleteket...mondom semmi bizonyítékom,de a megérzésem nagyon rossz velük kapcsolatba,hogy deritheném ki a legelegánsabban?2014. jan. 19. 15:07
21/24 A kérdező kommentje:
Elváltunk.....minden igaz volt....sőt terhes lett a lány az én Férjemtől,iker gyerekek lettek👏A megérzés jó volt.....
2017. máj. 15. 15:58
22/24 anonim válasza:
Azt a rohadt életbe, nagyon sajnálom!
Én vagyok egyébként a második válaszoló és azóta mi is külön mentünk, mert bár a drágalátos uraság állította, hogy nincs köztük semmi, tavaly kiderült, hogy igenis van, sőt, már két éve. Tehát amikor ehhez a poszthoz írtam, akkor ők már javában kettyintettek egymással. Ők is jegyesek már azóta, meg is érdemlik egymást.
Fel a fejjel, kihevered!
23/24 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,már túl vagyok rajta 😊Hiszem hogy egy jobb élet vár mind a kettonkre😘
2019. szept. 29. 23:09
24/24 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ez lett a vége, neked egy sokkal boldogabb életet és egy hűséges társat kívánok.
Ha szabad ilyet kérdeznem, hogy bukott le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!