Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tud meg hogy a Férjed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lea222 kérdése:

Hogyan tud meg hogy a Férjed megcsal-e ha nincs bizonyítékod, de érzed hogy egy barátnődhöz "közelebbi" kapcsolatba kerűlt?

Figyelt kérdés
Aki jártas ebbe adjon ötleteket...mondom semmi bizonyítékom,de a megérzésem nagyon rossz velük kapcsolatba,hogy deritheném ki a legelegánsabban?
2014. jan. 19. 15:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha el akarnám vicceskedni, azt mondanám, hogy akkor te meg a férjével...

Ez nehéz ügy, nem fogok tudni neked olyasmit mondani, amiből nem lehet baj, és merném vállalni akkor is ha esetleg már váltok a végén.

Egy jól kimaradós este csöngess át valami nagyon alaposan megtalált indokkal, tehát probáld meg "rajtakapni" őket, talán ez kecsegtet a legkevesebb kockázattal.

2014. jan. 19. 16:20
 12/24 walk w1th mee ***** válasza:
1 olyannal bepróbálkoznék hogy a férjedtelefonjáról irnék egy sms-t a csajnak amikor nem tűnik fel..hogy szija mitcsinálsz,mikor futunk össze v ilyesmi,mondjuk lehet hülyeség de én ezt kipróbálnám de csak akkor ha nem lenne veszteni valóm :/
2014. jan. 19. 16:43
 13/24 A kérdező kommentje:

Ez nagyon jóóóóóóóó!!!!!!!!!!

Veszíteni való?Muszály kiugrasztani a nyulat a bokorból!!!Ez nagyon tetszik,és talán okosan megoldható,hogy az én kezem nem volt benne,de akkor már mindegy nem?Mert akkor Válunk!

2014. jan. 19. 16:48
 14/24 anonim ***** válasza:
Én nem tartom jó ötletnek, mert tök hamar kiderül, hiszen a férjed tudni fogja, hogy nem ő írt, egyből lebukás van. És mi van, ha a csaj tök semleges dolgot ír vissza? Akkor nem csak lebuktál, hanem még égsz is.
2014. jan. 19. 21:41
 15/24 anonim ***** válasza:
Ezért szóltam előre, hogy iszonyat égés lehet ha lyukra futsz.
2014. jan. 19. 21:42
 16/24 walk w1th mee ***** válasza:
Hát kösz h tetszik az ötletem xD::DD..csak ha pont azelőtt beszéltek hogy mitcsinálnak aznap?x_X akkor az égééés..:'//////////////
2014. jan. 19. 23:04
 17/24 A kérdező kommentje:
Igen,átgondolva az sem a legjobb,bár tényleg ezzel ki lehetne ugrasztani a nyulat a bokorból,de ha ez nem jön be,akkor igen oltári nagy égés....lehet hogy vagy bele törődök ebbe az egészbe,mert válni ilyen miatt baromság,vagy hiszek abba a mondásba,hogy idővel minden kiderül....csak most szeretnénk gyereket,és egy gyerekkel még rosszabb lesz ezt átélni:(
2014. jan. 23. 12:00
 18/24 anonim válasza:
egy ismerősöm elrejtett egy automata hívásfogadásra állított, lenémított telefont az ominózus helyen és alkalom adtán felhívta. Ő céges csalás áldozata volt.
2014. febr. 21. 10:12
 19/24 A kérdező kommentje:
Uhhh az is durva...
2014. márc. 5. 12:29
 20/24 anonim ***** válasza:
mi volt azóta?
2014. márc. 21. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!