Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál, ha tudnád, hogy a férjed "ócska nőket" hívogat, de bizonyítékod nincs rá, hogy el is megy?
Tudom... lépjek le, hagyjam ott, nekem az túl egyszerű.
Ha valaki ilyeneket csinál, akkor nem kap meg otthon valamit, ezt is tudom, de szerinte bombázó vagyok, szexi vagyok, tökéletes vagyok és nem tudom melyikőnkkel van akkor a baj?!
Annyit szeretnék elérni, hogy lebukjon vagy magától ismerje be és tudatosuljon benne hogy tudok a dolgairól nem vagyok hülye, mint ahogy azt ő szeretné. Aztán majd ráérek dönteni a sorsáról.
Olyan szinten hazudozik, hogy még a hülye is átlátja, csak ő nem. Van ötletetek? Sajnos követni nem tudom, mert nincs autóm.
Akkor figyelj rám! Nem kötelező elfogadnod, amit most mondani fogok, de meghallgatnod érdemes. Mindegy, hogy mit tesz, de mindig te leszel neki az első! Két lehetőség áll előtted. Az első, hogy folytatod ezt, amit most elkezdtél és előbb-utóbb kiborul a bili. Akkor valószínű véget ér köztetek minden. Vagy pedig egy másik út. Mostantól nem gondolsz ezzel, hanem szerető párja leszel mindig jól érzi majd magát veled. Akkor soha nem fog elhagyni és kitart melletted.
A választás rajtad áll.
gondolom neki sem vagy mindig rokonszenves, valami idegesíti
engem is zavar, hogy itt általánosítasz, amikor én soha nem sunyiskodom
30+F
én is nézegetek néha ilyen oldalakat de még nem mentem el.
persze jobb ha van vmi kilátás ínséges időkre....
szóval lehet h a vád alaptalan, mindenesetre komolyan érdemes elgondolkozni azon, h a szexuális életetek teljes-e.
ha elég stabil lenne a kapcsolatotok, én a swinger klbuot ajánlanám, de így egyelőre csak egy kiadós beszélgetés segítene, sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!