Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit csinálnál?
Figyelt kérdés
A barátom már másodjára bukik le. Először a love.hu-n és ma pedig a twoo-n volt regisztrálva. Persze Ő semmiről sem tud hogy hogy került oda, pedig valami teszt kérdéseket is kitöltött ami csak rá jellemző.2013. okt. 19. 20:26
2/13 anonim válasza:
xard le
majd ha valóban félrekefél :akkor rúgd ki
3/13 anonim válasza:
Lekváros buktát, mert azt szeretem.
4/13 anonim válasza:
semmiről sem tud...persze..mert a gép csak úgy beregisztrálja ezekre az oldalakra és még a kérdőívet is kitölti...és ha már másodjára bukott le akkor még mire vársz, hogy eljussatok odáig míg rá is nyiss egy másik illetővel az ágyban?
5/13 anonim válasza:
És te mindezt honnan tudod? o.O Én kivágnám a pasit...
6/13 A kérdező kommentje:
Onnan tudom, hogy kaptam 1 üzenetet hogy Ő meghívott erre az oldalra, de persze nem Ő küldte személyesen, hanem a rendszer. Mielőtt szóltam volna neki gyors regisztráltam és rámentem az adatlapjára és ott volt minden, hogy kit keres hány éves korig. Tizen valahány képe is fent volt és még az is hogy hány százalékban ad válaszokat...
2013. okt. 19. 20:41
7/13 A kérdező kommentje:
Amúgy a krumplis tészta és a bukta nem rossz ötlet... :)
2013. okt. 19. 20:42
8/13 anonim válasza:
Akkora hülyeség ilyenekből ügyet csinálni.
Csomó olyan ember van fenn kíváncsiságból aki párkapcsolatban van.
Haverom laptopján is múltkor felnéztem randivonalra. Hazajött a nője másnap műszakból és látta az előzményt és balhéztak egy kiadósat. -.-
Nevetségesek.
9/13 A kérdező kommentje:
Csak én úgy vagyok ezzel, hogy "alkalom szüli a tolvajt" És ha nem akkora ügy akkor miért kell letagadni és azonnal törölnie magát?
2013. okt. 19. 21:03
10/13 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy ha az én "alsóm" tiszta, akkor nem mosom azonnal ki...
2013. okt. 19. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!