Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaläs lebuktatas, bloffel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaläs lebuktatas, bloffel?

Figyelt kérdés

Ha erzem,hogy a parom megcsalt,de nyilvan nem ismeri be... Viszont egyre gyanusabb..akkor errol mi a velemeny?

Oke,gonosz, de igy hatha vall...

Pl. Egy altalam betett ovszer papirba kocsiba,amit megtalalok es a szeme ele teszem stb.

Tudo.,undorito...de velemeny, mukodhet

Probalta valaki?

Ugy erzem biztos abban,hogy nem bukhat el, tuksagosan profinak hiszi magat szerintem.

2015. szept. 16. 11:29
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
Szerintem te már nem szereted őt, legszívesebben mással lennél, de ezt magadnak sem vallod be, ezért rá vetíted ki a te saját valódi érzésedet: el ebből a kapcsolatból. És mivel te sem szereted már igazán, képtelen vagy elhinni hogy ő téged igen. Ne kínozd tovább, ennek semmi értelme. Szakíts vele, az ő érdekében.
2015. szept. 18. 06:18
 32/56 anonim ***** válasza:
100%
te mennyire beteg vagy
2015. szept. 18. 07:06
 33/56 anonim ***** válasza:
100%

Istenem... Nem lehetsz már ennyire mániákus. Az a szerencsétlen nagyon valószínű, hogy tényleg nem csalt meg, még azok is ezen a véleményen vannak, akik ismerik (rajtad kívül) te meg még mindig ezen rimánkodsz....

Szakíts már vele, hadd találjon egy normális nőt, akivel végre boldog is lehet!!!!

2015. szept. 18. 08:36
 34/56 anonim ***** válasza:
100%

Me haragudj, deén még annyira sem leszek kedves, mint a többi kommentelő.

Elhiszem hogy gondjaid vannak, valószínűleg pszihes betegség, de akkor HÚZZ ORVOSHOZ!!!

Miért kell tönkretenni a párod?

A férjemet egy ilyen hisztis pitsa kishíján tönkretette! Még most is rájön az, hogy magyarázkodjon, mert pl nem érte el a 14:10és vonatot, ezért a 14:35össel jött.

Pedig bízom benne!

Olyan vagy mint egy méreggel teli, szivárgó hordó: szép fokozatosan kinyírod a környezeteted!

Már a szüleid is benne vannak az idióta játszmáidban!

Idióta!

Ment szépen pszihiáterhez és rakd rendbe magad!

2015. szept. 18. 09:42
 35/56 anonim ***** válasza:
86%

Beteg vagy!!!

Elsírja magát és rögtön ezzel jössz h a lelke nem tiszta azért sírja el magát??? Te egy igazi vérszívó vagy! Te nem sirnál a helyébe ha már X ideje azzal b*sztatnának, h félreléptél? Ja, bocs! Te már az 1. nap elbőgnéd magad, h ilyennel szekálnak. Szerintem ha nem tudsz bízni akkor lépj le! Ezzel teszed neki alegnagyobb szívességet mert elgalább talál olyan csajt, aki normális és nem ilyen idegbeteg hárpia.

Továbbá: Az lenne a legjobb szerintem ha megcsalna! Meg is érdemelnéd és legalább nem ok nélkül vádaskodnál a párodra! Tudod, Karma ereje hatalmas és te ezt úgyis vissza kapod még!!! :) Úgyhogy olyat adj másnak, amit te is szeretnél h kapj!

Keress fel egy pszichológus mert egyszercsak azt fogod észrevenni, h mindenki elfog fordulni tőled. Szerintem már az eleve kínos rádnézve, h a srác már a TE szüleidnek panaszkodik, h mikkel jössz és a helyedben és szégyelnem a pofámat... Nem való neked kapcsolat, nőlj fel!

2015. szept. 18. 09:59
 36/56 anonim ***** válasza:
Kérdező, te tényleg beteg vagy. El kell menned dokihoz, mert ez nem normális.
2015. szept. 18. 11:47
 37/56 anonim ***** válasza:
Az ilyen nő, mint te annyit sem érdemel, hogy leköpjék.
2015. szept. 18. 17:03
 38/56 A kérdező kommentje:

Meselte hogy tegnap felhivta az anyjat es meselte neki hogy mivan velunk.

Elmondta,hogy magyarazkodnia kell a semmiert stb.

Lehet hogy inkabb azert hivta fel,mert mikozbe elottem es a csaladom elott tagad, valakinek mar muszaj volt vallania,mert nem birja a lelke, es ezert fordult az anyjahoz,mert tudja hogy a sajat anyja csak nem iteli el, ha elmondja neki az igazat

2015. szept. 18. 18:23
 39/56 anonim ***** válasza:

Figyelj!

Miért mondtál nemet a párterápiára?

Egy szakember rögtön levágná, ha kamuzik.

Illetve ha nem kamuzik, segítene, hogy rendbetedd magadban ezeket az érzéseket.

Nézd, én végigjártam ezt az utat, a házasságom (és a családom, a gyermekem) kishíján ráment erre.

Ha akarsz, írj egy privátot, szivesen beszélgetek veled, hogy hogyan sikerült helyretenni a dolgokat.

2015. szept. 18. 18:56
 40/56 anonim ***** válasza:

Ezt most direkt csinálod? Mi nem világos azon hogy húzz már el egy pszichológushoz????

Most hiába írogatod itt minden nap a hülyeséged arról, hogy a szerencsétlen párod mit mondott meg tett, nem vele van a gond, hanem VELED!!!

2015. szept. 18. 19:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!