Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaläs lebuktatas, bloffel?
Ha erzem,hogy a parom megcsalt,de nyilvan nem ismeri be... Viszont egyre gyanusabb..akkor errol mi a velemeny?
Oke,gonosz, de igy hatha vall...
Pl. Egy altalam betett ovszer papirba kocsiba,amit megtalalok es a szeme ele teszem stb.
Tudo.,undorito...de velemeny, mukodhet
Probalta valaki?
Ugy erzem biztos abban,hogy nem bukhat el, tuksagosan profinak hiszi magat szerintem.
Istenem... Nem lehetsz már ennyire mániákus. Az a szerencsétlen nagyon valószínű, hogy tényleg nem csalt meg, még azok is ezen a véleményen vannak, akik ismerik (rajtad kívül) te meg még mindig ezen rimánkodsz....
Szakíts már vele, hadd találjon egy normális nőt, akivel végre boldog is lehet!!!!
Me haragudj, deén még annyira sem leszek kedves, mint a többi kommentelő.
Elhiszem hogy gondjaid vannak, valószínűleg pszihes betegség, de akkor HÚZZ ORVOSHOZ!!!
Miért kell tönkretenni a párod?
A férjemet egy ilyen hisztis pitsa kishíján tönkretette! Még most is rájön az, hogy magyarázkodjon, mert pl nem érte el a 14:10és vonatot, ezért a 14:35össel jött.
Pedig bízom benne!
Olyan vagy mint egy méreggel teli, szivárgó hordó: szép fokozatosan kinyírod a környezeteted!
Már a szüleid is benne vannak az idióta játszmáidban!
Idióta!
Ment szépen pszihiáterhez és rakd rendbe magad!
Beteg vagy!!!
Elsírja magát és rögtön ezzel jössz h a lelke nem tiszta azért sírja el magát??? Te egy igazi vérszívó vagy! Te nem sirnál a helyébe ha már X ideje azzal b*sztatnának, h félreléptél? Ja, bocs! Te már az 1. nap elbőgnéd magad, h ilyennel szekálnak. Szerintem ha nem tudsz bízni akkor lépj le! Ezzel teszed neki alegnagyobb szívességet mert elgalább talál olyan csajt, aki normális és nem ilyen idegbeteg hárpia.
Továbbá: Az lenne a legjobb szerintem ha megcsalna! Meg is érdemelnéd és legalább nem ok nélkül vádaskodnál a párodra! Tudod, Karma ereje hatalmas és te ezt úgyis vissza kapod még!!! :) Úgyhogy olyat adj másnak, amit te is szeretnél h kapj!
Keress fel egy pszichológus mert egyszercsak azt fogod észrevenni, h mindenki elfog fordulni tőled. Szerintem már az eleve kínos rádnézve, h a srác már a TE szüleidnek panaszkodik, h mikkel jössz és a helyedben és szégyelnem a pofámat... Nem való neked kapcsolat, nőlj fel!
Meselte hogy tegnap felhivta az anyjat es meselte neki hogy mivan velunk.
Elmondta,hogy magyarazkodnia kell a semmiert stb.
Lehet hogy inkabb azert hivta fel,mert mikozbe elottem es a csaladom elott tagad, valakinek mar muszaj volt vallania,mert nem birja a lelke, es ezert fordult az anyjahoz,mert tudja hogy a sajat anyja csak nem iteli el, ha elmondja neki az igazat
Figyelj!
Miért mondtál nemet a párterápiára?
Egy szakember rögtön levágná, ha kamuzik.
Illetve ha nem kamuzik, segítene, hogy rendbetedd magadban ezeket az érzéseket.
Nézd, én végigjártam ezt az utat, a házasságom (és a családom, a gyermekem) kishíján ráment erre.
Ha akarsz, írj egy privátot, szivesen beszélgetek veled, hogy hogyan sikerült helyretenni a dolgokat.
Ezt most direkt csinálod? Mi nem világos azon hogy húzz már el egy pszichológushoz????
Most hiába írogatod itt minden nap a hülyeséged arról, hogy a szerencsétlen párod mit mondott meg tett, nem vele van a gond, hanem VELED!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!