Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaläs lebuktatas, bloffel?
Ha erzem,hogy a parom megcsalt,de nyilvan nem ismeri be... Viszont egyre gyanusabb..akkor errol mi a velemeny?
Oke,gonosz, de igy hatha vall...
Pl. Egy altalam betett ovszer papirba kocsiba,amit megtalalok es a szeme ele teszem stb.
Tudo.,undorito...de velemeny, mukodhet
Probalta valaki?
Ugy erzem biztos abban,hogy nem bukhat el, tuksagosan profinak hiszi magat szerintem.
Uristen de okos vagy :D
ne haragudj. De ez az óvszeres lebuktatás nagyon buta ötlet. Arra nem gondoltál, hogy mi van ha nem használ óvszert és úgy keféli a csajt? :D
Ha már blöffel akarod lebuktatni, akkor valami mást találj ki.
20.41es
Nem csak a bizonyithatatlansagot tagadja,hanem magat az egeszet.
Mindig,valtozatlanul azt allitja hogy tiszta,sosem csalt meg.
A bizonyitekot arra mondja,hogy ne vadaskodjak ok nelkul,mert ez neki faj es csak beszelek bele a levegobe, pedig semmi okom ra. Ezt akarta velem megertetni
De ha mindig tagadja, akkor minek szadizod ezzel folyton? Ezzel kiölsz minden jót a kapcsolatotokból, aztán majd tényleg máshova megy, ahol végre nyugta van, nem a hisztit hallgatja.
Ha nem bízol benne, akkor szakíts. Ha meg nem akarsz szakítani, akkor lépj túl a gyanúdon (úgy sem támasztja alá semmi) és éljetek normálisan. Azért tényleg szerethet téged, ha eltűri ezt a viselkedést tőled. Őszintén szólva én a helyében már leléptem volna.
Igen, tutira szeret,nert ezek miatt csinaltam mar tobb vitat,sokszor mondta hogy elmegy mert nem birja,de mindig maradt.
Tegnap beszelgetett anyukammal, akinek elmondta hogy neki faj ez a vadaskodas es szeretne ha jol meglennenk,mert szeret engem es o tovabbra is azt allitja hogy az o lelke tiszta, mert engem sosem vezetett meg es tisztel es szeret, de belefaradt az allando magyarazkodasba es abba,hogy vedje magat, a semmiert mert nem tett semmit.
Apum is anyum nem fiatalon mar.
Anyu kicsit naiv,de apum tipikus kemeny fate akibolykor ijeszto es nagyon eros akaratu,temperamentumos ferfi,aki odmondogatja ha kell, sokan felnek is tole.
De mind a ketten biztosak abban,hogy teljesen artatlan a parom.
Azt mondjak hogy probaljak realisan nezni, es nincs erre utalo jel eezert le kellene higgadnom.
Tegnap jo is volz minden,de amikor este hazajott a pasim es megolelt...megint bekattantam... Nem tudok hinni abban,hogy artatlan...nem tudom miert,de nekem nem megy ez mar fejben.
Persze tagad. Lehet valoban artatlan,de az is ertheto hogyha 1ev egyuttjaras utan nem vall,nem most fog....
Probalt lenyugtatni...eloszor higgadtan hogy nyugi, menjunk el efyitt pl. Parterapeutahoz stb
Utana mar mondta hogy komolyan bedugja a fejemet a hideg viz ala ,csak alljak le a vadaskodassal meg a szitkokkal ismet.
Szoval ujra balhe lett....
Nem vagyok beteg, szertnem Ot, de ennyire nem lehetek paranoias, nem tudok hinni a husegeben,vqlqmiert nem megy.szerintem ennek oka van
Szeretem,de ugy erzem hogy a par hettel ezelotti xtra langolas kiegett bennem.
Mintha megkopott volna a fenye a szememben.
Akarom Ot, erzek iranta, De ez mar nem ugyanaz az eros hev
Nehez ezt elmondani.
Probalok higgadt maradni,de nem megy.
Latom hogy felszabadult es boldog ha higgadt vagyok es elhiszem hogy artatlan... De megis ugy erzem hogyha neki hiszek az olyan,mibtha megbocsajtanek egy be nem ismert megcsalast.
Amikor megolel arra gondolok.hogy tenyleg artatlan.e vagy jol erzem hogy hazugsag es azert kozeledik mert bantja a lelkiismerete...?
A tegnali vitank alatt mar sirt.
Azt mondja nem tud elmenni,de szenved a gyanusithazasoktol.
Megsem tud elmenni tolem,mert nem akarja hogy ok nelkul legyen vege,mert O artatlan es szeret es szeretne ha a fejebe latnek... De higgyem el hogyha szakitunk,akmor ok nelkil lesz mert sosem csalt meg es faj neki. Hogy egy kitalalt dolog miatt van vege.
De en meg mar azt mondom a konnyeire,hogy szedintem kuzd a lelkevel,mert vallani nem akar,de nilvan szenved,mert lehet hogy anno megcsalt (es igazam van megis) csak pl.megbanta stb.
De nekem ez nem lenne mentseg.
Az elejen tisztaztuk hpgy mem megbocsajthato.
Es nem tudom miert, de en nem tudom hinni abban hogy o artatlan es hiaba nincs bizonyitekom, nem hiszem hogy amiota velem van,egyszer sem botlott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!