Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalfa exemet hogyan buktassam le a nője elött?
Van egy exem aki ott hagyott egy 2 gyerekes kiéltfejű anyuka miatt... Igazából ez még pár éve volt, de folyamat hivogat, meg is akarta velem csalni a nőjét, és már elegem van belölle, hogyan buktassam le a nője elött hogy csalja is( ezt tudom h más lánnyal csalja, velem le akart feküdni de nem hagytam)
N.26
Azért annyi beleférne, hogyha ott a barátnője, megkérdezed, még mindig meg akarsz d.....ni?
Akkor holnap ugorj át!
Mi a francnak akarod lebuktatni? Neked attól jobb lesz? Ha az exed, akkor már nem a te dolgod, hogy mit csinál. Véleményed lehet róla, de mániákusan erőlködni, hogy belerondíts az életébe, kissé gyerekes. Vagy beteges...?
Ne játssz önjelölt igazságosztót!
Elolvastam. És azért ne játsszon, mert semmi köze hozzá. Az exe, ha esetleg elkerülte a figyelmedet. Magyarul már nincs hozzá köze. Továbbá azért, mert primitív, kicsinyes és ostoba dolog.
Szerintem ő sem díjazná, ha más beleugatna az életébe, ráadásul nem lehet tudni, hogy abból, amennyit köp, mennyi a valóság. A szarkeverés Sosem vezet jóra, a bosszú meg primitív dolog.
Tipikus magyar mentalitás. Dögöljön meg a szomszéd tehene is...mert attól, ha a másiknak ártasz, akkor a te kis nyomorult életed felvirágozódik, igaz? Ostoba emberekre jellemző mentalitás. Ha csak feleannyi energiát fektetnél a saját kis nyomorult életed jobbá tételébe, mint a kis primitív bosszúodba, még boldog ember is lehetnél. Igaz, ehhez két dolog kell: Intelligencia és normálisan működő lelkivilág.
Ja, és ne legyél eltévedve, ez egy mindenki számára nyitott oldal. Ha neked nem tetszik valami, akkor el lehet innen tolni a biciklit. Írj ki egy kérdést, aztán majd ott játszhatod a házigazdát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!