Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csalfa exemet hogyan buktassam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalfa exemet hogyan buktassam le a nője elött?

Figyelt kérdés

Van egy exem aki ott hagyott egy 2 gyerekes kiéltfejű anyuka miatt... Igazából ez még pár éve volt, de folyamat hivogat, meg is akarta velem csalni a nőjét, és már elegem van belölle, hogyan buktassam le a nője elött hogy csalja is( ezt tudom h más lánnyal csalja, velem le akart feküdni de nem hagytam)

N.26

2015. máj. 9. 18:10
1 2
 1/20 Megpróbálom válasza:
90%
Viselkedj felnőtt módjára, és hagyd a p*ába az egészet...használd jobb dolgokra az idődet...
2015. máj. 9. 18:13
 2/20 anonim ***** válasza:

Azért annyi beleférne, hogyha ott a barátnője, megkérdezed, még mindig meg akarsz d.....ni?

Akkor holnap ugorj át!

2015. máj. 9. 18:20
 3/20 anonim ***** válasza:
66%
sztem ne avatkozz bele a másik életébe, főleg, ha nem a bnőd. Sokan vannak, akik tudják, vagy sejtik, h csalja őket a párjuk, de még akkor is kimagyaráznák magukat egyesek, ha tetten érnék őket. És nem is ez a vicc, hanem az, h hinnének is nekik.
2015. máj. 9. 19:59
 4/20 A kérdező kommentje:
Ha van bizonyíték az ugy gáz már ha nem hisznek nekik... én 1x buktattam már le csalfa pasit, én voltam a "k,rva" pedig hozzám se ért, csak Facen tette a szépet, azt elküldtem a nőjének... Persze, volt ott veszekedés, de a csajnak volt annyi esze h kirugja, pedig én voltam a szar stb, stb.... de végül a lány aztán megköszönte, örült neki késöbb h szóltam
2015. máj. 9. 20:53
 5/20 anonim ***** válasza:

Mi a francnak akarod lebuktatni? Neked attól jobb lesz? Ha az exed, akkor már nem a te dolgod, hogy mit csinál. Véleményed lehet róla, de mániákusan erőlködni, hogy belerondíts az életébe, kissé gyerekes. Vagy beteges...?

Ne játssz önjelölt igazságosztót!

2015. máj. 10. 22:30
 6/20 anonim ***** válasza:
Miért ne játszhatna igazságosztót? Különben is ez inkább bosszú lenne. Olvasd már el a kérdező magyarázatát!
2015. máj. 15. 13:33
 7/20 anonim ***** válasza:

Elolvastam. És azért ne játsszon, mert semmi köze hozzá. Az exe, ha esetleg elkerülte a figyelmedet. Magyarul már nincs hozzá köze. Továbbá azért, mert primitív, kicsinyes és ostoba dolog.

Szerintem ő sem díjazná, ha más beleugatna az életébe, ráadásul nem lehet tudni, hogy abból, amennyit köp, mennyi a valóság. A szarkeverés Sosem vezet jóra, a bosszú meg primitív dolog.

2015. máj. 15. 14:12
 8/20 anonim ***** válasza:
0%
Miért lenne primitív? Amit az exe csinált nem primitív? Még nem adta vissza neki. Már hogy ne lenne köze hozzá, főleg úgy, hogy most is csapja neki a szelet az ex. Inkább te ne okoskodj és ne ugass bele más életébe.
2015. máj. 15. 20:58
 9/20 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de ha élete végéig ezt csinálja vki, akkor elég unalmas élete lehet. Majd mindig nézi, h ki éppen az aktuális bnője, és majd irkál neki? Ha ismerőse lenne a csaj, vagy ráírna, h te ki vagy, mert láttalak fb-on, és esetleg beszédbe elegyednének, akkor megérteném a dolgot, h mondja, h "figyelj már te csaj, azt tudod, h még mindig csapja a barátod a szelet nekem", de így nem értem, mert csak keresztbe akar tenni neki, inkább felejtse el a srácot szépen, küldje el a búsba.
2015. máj. 15. 21:41
 10/20 anonim ***** válasza:
57%

Tipikus magyar mentalitás. Dögöljön meg a szomszéd tehene is...mert attól, ha a másiknak ártasz, akkor a te kis nyomorult életed felvirágozódik, igaz? Ostoba emberekre jellemző mentalitás. Ha csak feleannyi energiát fektetnél a saját kis nyomorult életed jobbá tételébe, mint a kis primitív bosszúodba, még boldog ember is lehetnél. Igaz, ehhez két dolog kell: Intelligencia és normálisan működő lelkivilág.

Ja, és ne legyél eltévedve, ez egy mindenki számára nyitott oldal. Ha neked nem tetszik valami, akkor el lehet innen tolni a biciklit. Írj ki egy kérdést, aztán majd ott játszhatod a házigazdát.

2015. máj. 15. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!