Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csalfa exemet hogyan buktassam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalfa exemet hogyan buktassam le a nője elött?

Figyelt kérdés

Van egy exem aki ott hagyott egy 2 gyerekes kiéltfejű anyuka miatt... Igazából ez még pár éve volt, de folyamat hivogat, meg is akarta velem csalni a nőjét, és már elegem van belölle, hogyan buktassam le a nője elött hogy csalja is( ezt tudom h más lánnyal csalja, velem le akart feküdni de nem hagytam)

N.26

2015. máj. 9. 18:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A válaszom a 8-as értelmiségnek szólt.
2015. máj. 15. 21:51
 12/20 anonim ***** válasza:
Lényegtelen, hogy ismeri-e vagy sem. A srác zaklatja és kész. A kérdező le is írta, hogy már elege van belőle. Miért is nem kéne szólnia? Mi van ha a srác nem megy a búsba magától? Nagyon is köze van hozzá a csajnak, mivel ő az egyik préda. Te egy gyilkosságot is fapofával végignéznél?
2015. máj. 15. 21:52
 13/20 anonim ***** válasza:
Na, a gyilkosság hogy jön ide? :D Attól majd leáll, ha szólsz a bnőjének, h írogat neked? Nem fog leállni, ezek ilyen bekattant idióták sztem, én is hallottam ilyenről, egyik rokonom is ilyen egy másik rokonommal, nem adják fel. :)
2015. máj. 15. 22:04
 14/20 anonim ***** válasza:
Gyilkosság végignézése, kontra bosszúállás az exen...aha...tényleg nagyon hasonló téma, azonos fajsúllyal...istenem, egyesek hogy tudnak üres fejjel létezni...?
2015. máj. 15. 22:49
 15/20 anonim ***** válasza:
10-es! Ha Te is fektetnél energiát a saját nyomorúságos életedbe, akkor nem pofáznál itt, és nem ugatnál be másoknak. Nem te döntöd el ki állhat bosszút és ki nem. Tipikus magyar agymosott mentalitás amit művelsz, teljesen igazad van! :) Ha ellopják a nem létező autódat, vagy bármidet akkor ne tegyél még csak feljelentést se ! Miféle mentalitásra vallana az már, meg miért fektetnél energiát más kárába? Ja és végezetül tanulj meg olvasni, és próbáld meg értelmezni, hogy miért is akar a kérdező szólni.
2015. máj. 15. 22:52
 16/20 anonim ***** válasza:

Ismét egy értelmes megnyilvánulás a bosszú angyalától...:)

Hülyébbnél hülyébb hasonlatokkal állsz elő. Ha ellopják a kocsit és feljelentést teszel, az mióta bosszú te szegény?

A bosszú arról szól, hogy ha neked fáj, akkor a másiknak legyen rossz, mert akkor fogsz elégtételt érezni. Valójában persze nem, de ezt egy primitív elme nem képes feldolgozni.

A feljelentést meg azért teszi a paraszt, mert Szeretné a kocsiját visszakapni.

Azt meg korábban Említettem, hogy ez egy nyilvános, bárki számára elérhető oldal. Ha ez nem tetszik neked, told el a bringát és majd a saját kérdésed alatt játssz házigazdát. Bár ha elsőre nem fogtad fel, ugyan miért is gondolom, hogy másodjára menni fog..?

2015. máj. 15. 23:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Ennyit artól, hogy ki nem olvas értőn... :D
2015. máj. 15. 23:03
 18/20 anonim ***** válasza:
Bosszú angyala..elég nevetséges és bu.z.is becézgetés. De egy agymosott birkától nem vártam mást. Ha feljelentést teszel akkor sem kapod vissza az autódat te retardált. Akkor bosszút állni miért ne lehetne? Ha neked árt valaki, akkor annak miért ne lehetne visszaadni? Vagy te ilyen kis jámbor lelkű legény vagy? Ha igen, akkor miért is ugatsz itt? Írtam ne utasítgass, te is ugyanúgy csak vendég vagy itt. Ha már 20-sor írod le a házigazda szót, akkor elmondom neked, hogy a kérdező nem a te megkeseredett és használhatatlan hisztidre kíváncsi. Menj, szív még magadba egy kis kultúrát az Éden Hotelből!
2015. máj. 16. 00:13
 19/20 anonim ***** válasza:

Látom a fröcsögés már nagyon megy. Kár, hogy csak az...

Khm... Ki is jött azzal, hogy ne ugassak? Ja, hogy te? Akkor ki is utasítgatott kit?

Befejeztem veled a párbeszédet. Nem tartom etikusnak a részemről, hogy olyan féllel vívjak szellemi prbajt, aki fegyvertelen.

2015. máj. 16. 01:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Ööö...bocs, de a 8. Komment nem tudod kié? Ott a sztori kiindulópontja....te kis butus :)
2015. máj. 16. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!