Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaläs lebuktatas, bloffel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaläs lebuktatas, bloffel?

Figyelt kérdés

Ha erzem,hogy a parom megcsalt,de nyilvan nem ismeri be... Viszont egyre gyanusabb..akkor errol mi a velemeny?

Oke,gonosz, de igy hatha vall...

Pl. Egy altalam betett ovszer papirba kocsiba,amit megtalalok es a szeme ele teszem stb.

Tudo.,undorito...de velemeny, mukodhet

Probalta valaki?

Ugy erzem biztos abban,hogy nem bukhat el, tuksagosan profinak hiszi magat szerintem.

2015. szept. 16. 11:29
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem működhet.

Viszont ha biztos vagy benne, hogy megcsal, miért vagy vele?

2015. szept. 16. 11:32
 2/56 A kérdező kommentje:

Persze, ez egy alattomos huzas lenne tolem.

De az meg alattomosabb,hogy latja hogy vergodok,mert erzem hogy valami nem okes, es mindig azzal jon,hogy. ,,majd akkor vadolj,ha van bizonyitekod,,

Szoval magatol nem fogja beismerni.

Es valoban nincs bizonyitekom,de erzem hogy atver es megcsalt.

Valami kellene,ami hatasara igenis kenytelen beismerni amit tett

2015. szept. 16. 11:33
 3/56 A kérdező kommentje:

Elso.

Bizonyitekot szeretnek,hogy erezze es lassa hogy nem lrofi es igenis nem sikerult megvezetnie,mert elbukott

2015. szept. 16. 11:33
 4/56 anonim ***** válasza:

Én is ezt mondtam a férjemnek miután elindult rólam egy munkahelyi pletyka.

De ez nálam azt jelentette, hogy elegem van a témából.

Kishijján szétcsesz.ődött a házasságunk.

De ha ennyire nem bízol benne, és ennyire biztos vagy benne, hogy megcsal, akkor miért vagy vele?

2015. szept. 16. 11:37
 5/56 anonim ***** válasza:
96%

És ha úgy csal meg, hogy nem is használ óvszert? Egyből tudni fogja, hogy te szórakozol vele, és még ki is röhög.

Basszus, sehogy sem értelek. Ha csak érzed, hogy valami nem stimmel, azért nem hagynád el, de ha te gyártasz mesterséges bizonyítékokat, akkor igen? Előbb el kéne döntened, hogy kell-e neked ez a pasi, vagy sem, és ha már tudod, akkor aszerint cselekedj.

De felőlem úgy teszed magad nevetségessé, ahogy akarod.

2015. szept. 16. 11:37
 6/56 anonim ***** válasza:
100%

És ha nem óvszerrel védekeznek? Vagy ha feljár egy nőhöz és ott használnak óvszert és aztán kidobják? És sosem kerül a kocsiba?

Egy hazugsággal mit érsz el? Ez nemcsak aljas hanem szánalmas is.

Én a helyében otthagynálak ezek után akkor is ha nincs senkim.

Ha nem bízol meg benne, hagyd ott. Minek szenvedsz?

2015. szept. 16. 12:02
 7/56 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, h pont megcsal??? H h nem egy eltunyult kapcsolat és ezért viselkedik így? :) Szóval... Miért pont a megcsalásra gondolsz. Találtál valami sms-t, esetleg sokát jár el csavarogni?
2015. szept. 16. 12:16
 8/56 anonim ***** válasza:
Hát először is hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt?
2015. szept. 16. 12:22
 9/56 A kérdező kommentje:

Nem talaltam semmit.

Minden elozmenyt kitorol a telefonjabol,mert elmondasa szerint lassitja a telot es meriti azbaksit a hatterben tarolt elozmeny.

Ez egy gyanu.

Plusz hangulatingadozasai vannak...van hogVextran akarja a szexet,van hogy soha.

Tobbszor van olyan hogy amikor en melozok o alig varja hogy lelepjek mert azonnal megy el.kondiba,vasarolni stb.

Amikor ithon vagyok elfordul hogy eloadja a hattyu halalat mert en megbantottam es ilyenkor egyedul eltunik motorozni

2015. szept. 16. 12:26
 10/56 A kérdező kommentje:

Meg amiket mond...

Az elejen letisztaztuk,hogy e megcsalas nem megbocsajthato.

Erre ezba tema es mostmar ilyeneket mond,hogy. ,,cdak vadaskodsz,bizonyitekod nincs,,.hat ha mindent torol,hogy lenne??

Plusz ,,ugy beszelsz a megcsalasrol,mintha a vilagvege lenne...en is elitelem de ez beteges ahogy rettegsz,,.ez olyan mintha konnyiteni akarna a megcsalas sulyat...

Vagy. Mondom neki kinomban,hogy. ,,ok.nincs bizonyitekom,de ha megcsaltal ok. Mindenkinek jar egy 2.esely,,

Erre nagy kedelyesen kozli hogy kiraly,o el a 2.esellyel,de az elsot sem cs.szte el... Mivaaan???

Furan fogalmaz.

Olyan,mintha elvezne hogy vergodom es tudom hogy palira vesz,de bizonyitek hijan tehetetlen vagyok,plusz tudja hogy szeretem...komolyan meg o gunyol engem es egyre olyanabb mintha o ereszkedne le hozzam hogy elvisel engem...

1eve jarunk,kb.5honapja lakik itt nalunk.

Es en 22vqgyok, O31

2015. szept. 16. 12:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!