Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsal a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal a barátnőm vagy csak én képzelem be?

Figyelt kérdés
Kicsit több mint egy éve vagyunk együtt, 3 hónapja hozzám is költözött, bár először nem akarta. Mostanában csinos, összeillő fehérneműket hord, új ruhákat, cipőket vett és már a ló farok is a múlté! Minden reggel bíbelődik egy sort a frizurájával. Megint elkezdett sminket használni, de valamiért úgy érzem ez nem nekem szól... Szerintetek megcsal? :/

2015. aug. 29. 13:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Dehogynem, mindig is ilyen volt, csak te nem láttad. Azért érzed rosszul magad, mert a csaj gyáva volt, ahhoz, hogy felvállalja, hogy csak egy átlagos k..a. Ezért inkább beadta neked, hogy te vagy a hibás, azért hogy szakít veled. Ezt jobb ha megszokod, mert mind így csinálja. Mindig, mindenért a férfi a hibás szerintük.

Mit szeretsz rajta? Azt, hogy átb..ott? Azt, hogy aljas, és gyáva? Esetleg azt, hogy elárult? Vagy mit??? Ezen nincs mit szeretni. Örülj, hogy megszabadultál tőle!!!

Irány k..-ni!!! Estére már egy másik csajt kell fűznöd. Hadd lássa, hogy mennyire örülsz, hogy lelépett.

"A nő olyan, mint az autó. Csak kétszer tud, örömöt okozni. Egyszer, amikor megszerzed, és egyszer amikor megszabadulsz tőle. De minekünk, ez a két pillanat bármit megér."

Egy rendes férfi ilyenkor felszed egy másikat, és nem befordul!!! Ugye te nem egy puhap.., bu... vagy???

2015. szept. 5. 01:34
 22/24 A kérdező kommentje:
De én nem örülök, hogy lelépett, nagyon nem. Nem vagyok h*hap*cs de még biztosan nem lesz egy ideig másik nő az életemben. :/ Nem tudom miért szeretem, úgy érzem számomra ő volt a tökéletes nő, de most már másé. :( Attól pedig még pocsékabbul érzem magam, hogy felhívott az új pasija és bocsánatot kért. Paff, az eddigiek mellé még úriember is. -_- Most már értem miért kellett ő neki helyettem.
2015. szept. 6. 23:16
 23/24 anonim ***** válasza:

Most ismételjem magam, vagy lehasítsak egyet??? Nem hiszem el, hogy nincs másik csaj, akit felszedhetnél.

Az meg, hogy felhívott, az nem azt jelenti, hogy jobb nálad, csak azt, hogy több önbizalma van. Meg egy kissé, sze..ét is. Fogadok a féjszbúúúúkon van vagy 1000 ismerősöd, nem hiszem el, hogy nincs köztük pár csaj is...

2015. szept. 6. 23:44
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti, hogy megcsal.
2015. szept. 7. 01:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!