Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsal vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal vagy rosszul látom? Az apám fedezi?

Figyelt kérdés
Informatikus vagyok. 4 éve együtt vagyunk a barátnőmmel. Engem nagyon zavar hogy mindenhova az édesapámmal megy és mindent együtt csinálnak. Együtt mennek moziba,sétálni,vacsorázni,néha még ott is alszik náluk a barátnőm. Azt nem tudom, hogy édesanyám ehhez mit szól és én se akarok durva dolgokra gondolni,de hiányzik nekem,alig van velem a havi egyszeri aktus most 2 havinta egyszerire csökkent.Nem vagyok egy szexmániás,nekem elég a havi 1,sőt..!De szerintetek már nem szeret? Vagy megcsal és édesapám fedez neki?Hogyan kaphatnám vissza. Múltkor megkértem a kezét de nemet mondott.Gondoltam megpróbálom majd máskor,biztos nem volt jó hangulatban. Mi a véleményetek?
2015. aug. 2. 16:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a faterodat, hogy mi a bánat van. Nekem az lenne az első lépésem.
2015. aug. 2. 16:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Erre mindenképpen rá kell kérdezni a család előtt méghozzá. Ezt tisztázni kell. Minden esetre a csajnak nagyon nincs önuralma.

Voltak már alkalmak, amikor simogató bácsik közeledtek feléd, vagy éhes tekintetekkel néztek, de azonnal elutasítottam. Kell legyen ennyi tartás egy nőben.

2015. aug. 2. 16:59
 3/12 anonim ***** válasza:
*felém
2015. aug. 2. 16:59
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Elsőre nekem kamunak tűnik de ha nem az, akkor ember te rohadt nagy madár vagy.
2015. aug. 2. 17:30
 5/12 veteran1978 ***** válasza:
100%

Tehát édesapád a TE barátnőddel jár moziba,vacsorázni,és a barátnőd szüleidnél alszik!!!!!?????

Ez komoly???????????????????????????

Én a te helyedben azért megkérdezném a fatert,hogy mi van itt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2015. aug. 2. 17:43
 6/12 anonim ***** válasza:
55%
Puhap.cs vagy, vagy szimplán hül.e. Gondolom apád legalább jól megtudja d.gni a csajodat.
2015. aug. 2. 18:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem viszed te moziba, sétálni, vacsorázni?
2015. aug. 2. 18:38
 8/12 vorarlberna ***** válasza:
53%
Vidd apádatmoziba, vacsira, a csaj meg ij.
2015. aug. 2. 19:00
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Havi 1? Nagyanyamnak se lenne eleg... Szoval a kapcsolatotok mar nem letezik. N
2015. aug. 2. 20:12
 10/12 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem apukád szereti a friss húst. Lehet erős kijelentés, de szerintem ez az igazság.
2015. aug. 2. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!